Resultaten voor evenementen vandaag rotterdam

evenementen vandaag rotterdam
 
Festivalkalender Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Festivals en evenementen Rotterdam 2017. Rotterdam is een echte festivalstad en werd al meerdere keren uitgeroepen tot IFEA World Festival Event City. In deze festivalkalender vind je een actueel overzicht van de beste festivals en evenementen in Rotterdam. Blijf op de hoogte laat je inspireren en vind jouw favoriete Rotterdamse festival! Juli 2017 Festivalkalender Rotterdam. 1 t/m 9 juli 2017. North Sea Jazz Round Town. North Sea Jazz Round Town toont het beste wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van jazz.
Nieuws en Evenementen Haven van Rotterdam.
Hier vind je nieuws en persberichten en kun je de Havenkrant lezen. Laat je inspireren door columns showcases en insights. Ook vind je hier een overzicht van de evenementen in de haven en de evenementen waar de haven van Rotterdam bij betrokken is. Persbericht 25 oktober 2016. Bedrijfsleven roept overheid op tot maken van klimaatwet. Het Nederlandse bedrijfsleven omarmt de klimaatdoelen van Parijs voor 2050 en doet een gezamenlijke oproep aan de overheid om hoge prioriteit te geven aan de versnelling van de energietransitie. Persbericht 24 oktober 2016. Overslag haven Rotterdam neemt eerste negen maanden 19% af. In vergelijking met de zeer goede drie kwartalen van 2015 54% is de goederenoverslag in dezelfde periode dit jaar met 19% gedaald.
Ontdek de festivals in Rotterdam Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo.
Return to homepage English. Ontdek de festivals in Rotterdam. Uitgelicht Vier de zomer in tropisch Rotterdam. wo 19 t/m zo 30 juli. vr 21 juli t/m zo 13 augustus. za 22 t/m zo 30 juli. di 25 t/m za 29 juli. Uitgelicht Loungen in de stad. Duizel in het Park. vr 4 t/m zo 6 augustus.
Nationale Sportevenementenkalender Sportevenementen in Nederland.
Nationale Sportevenementenkalender Kalender sportevenementen van netwerkorganisatie Kracht van Sportevenementen
Rotterdam Ahoy Agenda.
Evenementen in Rotterdam Evenementkalender.nl.
Falun Dafa Gratis Meditatie Workshops Rotterdam. Vrijdansen avondje uit hapjes. danslessen gaan weer beginnen 31 augustus. Jeugdtheater Dobbe en de Draak. Jeugdtheater Dobbe en de Draak. Jeugdtheater Dobbe en de Draak. Showboat Party Rotterdam Hot! tentoonstelling Cinema Olanda Platform. Zomerexpo Kom uit die kraan!
Rotterdam.nl Evenementen.
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English. Tourist info available in English. Selectie van Rotterdamse evenementen. Zomer bij Outdoor Valley. Deze zomer kunnen kids en hun ouders meedoen aan spannende natuuractiviteiten in het Bergse Bos. Dagelijks zijn er twee activiteiten. Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding verplicht. Het centrum van Rotterdam is van 25 juli tot en met 29 juli het podium voor zomerse optredens optochten en talkshows van Rotterdam Unlimited. Het hoogtepunt van dit festival is de Straatparade op za.
Agenda Rotterdam Ahoy.
Wat te doen t/m zondag 16 juli Wat is er te doen in Nederland in juli 2017? Er op uit natuurlijk! Uitstapjes vandaag zaterdag en zondag nu ook leuke dingen te doen met kinderen en uittips!
Op Wattedoenin.nl vindt u de leukste uitjes van Groningen tot Maastricht. Ontdek hieronder welke evenementen vandaag en de komende weken allemaal te vinden zijn voor een dagje uit. Bekijk ook wat te doen als toerist in Nederland ontdek welke zomeruitjes en activiteiten gepland staan en de tips voor een dagje uit met kinderen. Wat te doen vandaag morgen en de komende weken. Wat te doen in mei Openluchttheater Vondelpark. Vondelpark Amsterdam Ook deze zomer opent het openluchttheater in de weekenden weer met een uitgebreid gratis programma vol jazz cabaret en muziek! Dit jaar maar liefst 5 maanden lang!

Contacteer ons