Resultaten voor events rotterdam

events rotterdam
 
Evenementen WTC Rotterdam.
Rotterdamse Ondemersprijs 2017. Uitreiking van de Rotterdamse Ondernemersprijs voor goed. 17/01/18 tot 18/01/18. People's' Business 2018. Het grootste kennis en netwerkevent voor ondernemers! De grootse GIS Conferentie van 2017 in WTC Rotterdam. WTC NL Mastercourse: Doing Business in the USA.
Meetings Events ss Rotterdam.
Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de perfecte locatie voor uw evenement. Reserveren of meer informatie? Neem contact op via 31 10 297 30 90 vul ons contactformulier in! Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw meetings events te organiseren op het schip met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes en 29 meeting rooms voor vergaderingen.
Teambuilding en bedrijfsuitjes op maat Pegasus Events.
Rotterdam op zn mooist met Pegasus Events! Bekijk alle uitjes. Unieke tabletgame op het water. Rotterdam origineel ontdekken? Experience the city. A la carte. Een bijzonder event organiseren? Events to remember. Ruime ervaring in bedrijfsuitjes, incentives en maatwerk. Enthousiast team met event planners, instructeurs en gidsen.
Evenementenlocatie Rotterdam Voor al je uitjes! Fundustry Events.
Veel horeca mogelijkheden. In Rotterdam heeft Fundustry Events een centrale locatie dat geschikt is voor verschillende soorten uitjes. Met een groot indoor paintballveld, aparte quiz ruimtes en een grote horeca ruimte, bieden wij genoeg opties voor een leuk uitje. Met een eigen bar en keuken verzorgen we de gehele horecabehoeften gedurende de hele dag.
METZ Events.
Op zaterdag 7 Oktober gaat Metz, een van de meest langstlopende real house concepten in Nederland, opnieuw XXL in de meest legendarische locatie in Rotterdam: Het World Trade Center! Het WTC is met afstand een uiterst bijzondere locatie in de Havenstad.
Rotterdam Festivals Ontdek de Rotterdamse festivalagenda. Rotterdam Festivals logo.
do 19 t/m zo 22 oktober. Wildlife Film Festival Rotterdam. do 26 t/m zo 29 oktober. Festival Jazz International. vr 27 t/m zo 29 oktober. za 28 oktober. Crazy Sexy Cool Halloween Festival. za 28 oktober. Uitgelicht Halloween in Rotterdam.
Nu Te Doen In Rotterdam Zoek Events Koop Tickets.
In de begintijd lag de nadruk dus op sport maar inmiddels is Ahoy een multifunctionele venue voor evenementen, beurzen en concerten. Een greep uit het meer dan 40jarige aanbod: 42 keer ABN AMRO World Tennis Tournament, 42 keer Kerstcircus Ahoy, 165 concerten van Night of the Proms, een legendarisch concert van Frank Sinatra, Lisa Minelli en Sammy Davis jr, North Sea Jazz Festival en 100 shows van Vrienden van Amstel live. 173 Events in Rotterdam 173 Evenementen.
Lexa events in Rotterdam: Leuke single events.
Adviezen Over Lexa.nl Betrouwbaar en Veilig Succesverhalen Help Events Al Member? Ben je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geef het e-mailadres op dat je voor je inschrijving hebt gebruikt, dan sturen wij jou je inloggegevens toe. Lexa events overal in Nederland.
Outdoor bedrijfsuitjes AA Events Europe.
Foto Album Downloads. AA Events Europe is een Rotterdams Belgisch bedrijf dat outdoor bedrijfsuitjes combineert met actie en amusement. Met een grote hoeveelheid lol, coaching en outdoor actie is AA Events Europe trendsettend op de markt van bedrijfsuitje's' en vrijgezellen feesten.

Contacteer ons