Zoeken naar evenementenbureau alkmaar

evenementenbureau alkmaar
 
Alkmaar Magna Events.
Wat voor evenementenbureau is Magna Events? Wij zijn een full-service evenementenbureau, wat betekent dat u de organisatie van uw evenement in Alkmaar geheel of gedeeltelijk aan ons kunt uitbesteden en tevens advies kunt inwinnen voor de organisatie van uw event.
Hof Events Evenementenbureau Alkmaar Hof Events.
HOF Events Alkmaar is het organisatiebureau in Alkmaar en omstreken. Alkmaar is prachtig gelegen in het hart van Noord-Holland op nabije afstand van de Noorzeekustplaatsen Egmond en Bergen. Alkmaar dankt haar beroemdheid aan de kaasmarkt, de honderden monumentale panden, haar mooie grachten en het mooie winkelgebied.
Uniek Origineel Evenementenbureau Alkmaar Feestuitjealkmaar.nl.
Wij als evenementenbureau Alkmaar maken uw uitje op maat naar uw wensen en voorkeuren! Voor meer informatie over de activiteiten vanuit ons evenementenbureau Alkmaar, kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!
IR Events Evenementenbureau Alkmaar Of All Trades.
Wij garanderen u dat u op deze bijzondere dag op en top romantiek zal opsnuiven. Uw huwelijk wordt niet alleen door een trouwring bezegeld maar ook door IR Events! Contact opnemen of vragen? 31 0 614 38 88 55. t Veneetse eiland 7. 1821 CA Alkmaar.
ColorCrew is hét gespecialiseerde Promotie, Events Adviesbureau in de cosmeticabranche: ColorCrew.
ColorCrew is hét gespecialiseerde Promotie, Events Adviesbureau in de cosmeticabranche. ColorCrew is actief in de World of Fashion and Beauty. Van evenementen, promoties, visagie en hairstyling, workshops tot aan professionele opleidingen. Een grote fotostudio en een eventcentre in ons pand te Alkmaar, maken ons concept compleet.
Vacatures: Evenementenbureau Alkmaar AlkmaarseUitjes.nl.
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires, stralende entertainers, professionele stadsgidsen en enthousiaste uitjes-begeleiders die bij het leukste evenementenbureau van Nederland willen werken! AlkmaarseUitjes.nl is onderdeel van het succesvolle evenementenbureau van Nederland; Uitjesbureau. Wij staan garant voor de meest originele bedrijfsuitjes in Alkmaar en de rest van Nederland.
Evenementen-vacatures in Alkmaar oktober 2017 Indeed.nl.
Naast de wedstrijden hebben we ook diverse evenementen buiten de wedstrijden om. De werkzaamheden zijn tijdens de wedstrijden van AZ, maar kunnen ook tijdens. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor AZ Alkmaar Vacatures in Alkmaar. Lees meer over werken bij AZ Alkmaar.
DAY NITE creating events.
Marcel Berghuis Terry Bruyn leerden elkaar enkele jaren geleden kennen en vonden elkaar in dezelfde visie en ideen voor een nieuw te starten evenementenbureau. Marcel had al ruime ervaring met organiseren in de publieke sector, Terry met diverse zakelijke evenementen in binnen buitenland. Dat resulteerde in DAY NITE, een zakelijk evenementenbureau met focus op de regio Alkmaar Heerhugowaard.

Contacteer ons