Op zoek naar evenementen organisatie?

evenementen organisatie
 
Marketing communicatie en evenementen Medewerker evenementenorganisatie bol.
Studeer voor medewerker evenementenorganisatie. Leer festivals concerten productlanceringen seminars en open dagen organiseren. Haal in 3 jaar je diploma.
Opleiding Medewerker evenementen N4 MBO Utrecht.
Je bent o ndernemend. Je kunt goed samenwerken. Tijdens de opleiding Medewerker evenementen organisatie leer je hoe je een evenement van A tot Z moet organiseren. Dus van idee tot afbouw van een evenement. Je leert doelgroepen onderzoeken marketingplannen maken en hoe je het event moet produceren. Vanaf het tweede jaar ga je onder begeleiding aan de slag met het opzetten van een bedrijfje samen met medestudenten. Voor je eindopdracht doe je een marketingonderzoek én organiseer je een eigen evenement! Binnen de opleiding wordt veel aandacht besteed aan stagelopen ook wel beroepspraktijkvorming BPV genoemd.
Marketing communicatie en evenementen BOL/4 ROC van Twente.
De examens maak je op school en tijdens de stage. Hoe kan je vakkenpakket eruitzien? Loopbaan en Burgerschap LB. Wat heb je nodig om met de opleiding te starten? een diploma vmbo kaderberoepsgerichte gemengde of theoretische leerweg advies theoretische of gemengde leerweg. of een diploma Commercieel medewerker niveau 3. of een overgangsbewijs van 3 naar 4-havo/vwo. of een gelijkwaardig diploma. Na je aanmelding nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we onder andere of de opleiding bij je past. Ook doe je een test. Wat kost de opleiding? Wettelijk lesgeld 1137 per schooljaar.
Medewerker Evenementenorganisatie Drenthe College.
Die theorie gebruik je in de praktijk tijdens projecten in school of stages. Wat leer je tijdens de opleiding. Pretparken musea festivals en andere evenementen er gebeurt veel in de wereld om ons heen om mensen te vermaken. Daarvoor moet veel georganiseerd worden optredens van artiesten beveiliging catering publiciteit logistiek. Als medewerker evenementenorganisatie ben jij belangrijk in die organisatie je bent de spin in het web. Planningen maken en controleren afspraken maken coördineren en verdelen van taken het is maar een greep uit het veelzijdige werk. Je doet het werk voor een groot deel vanachter een bureau telefonisch of via de computer maar hebt ook contacten met opdrachtgevers en medewerkers. Je werkt in een team samenwerken overleggen afstemmen besluiten nemen.
Opleiding Medewerker Evenementenorganisatie ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Als echte duizendpoot ben je betrokken bij de organisatie van kunst en cultuurevenementen zoals voorstellingen concerten festivals en tournees. Je maakt draaiboeken en planningen voor de organisatie van evenementen. Ook lever je ideeën aan voor nieuwe culturele activiteiten. Je houdt je bezig met de contracten van de artiesten het vervoer de catering de programmering en eventueel hotelreserveringen. Je overlegt met transportbedrijven en technici én je verzorgt en verstuurt promotiemateriaal. Je zorgt dat alle betrokken partijen op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Kortom jij bent de onmisbare schakel die zorgt dat het evenement perfect verloopt! Vaardigheden als het werken onder tijdsdruk leer je het beste in de dagelijkse praktijk. Vandaar dat stage een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt.
Noorderpoort Medewerker evenementenorganisatie 25147.
Dan is deze opleiding vast iets voor jou. Je organiseert een event. Je zorgt voor de opbouw en het inrichten van locaties. Je ontwikkelt PR-materiaal voor evenementen. Voor het schooljaar 2017-2018 zit deze opleiding vol en kun je je niet meer aanmelden. Voor het schooljaar 2018-2019 kun je je aanmelden vanaf 1 oktober 2017. Zoek je voor 2017-2018 nog een opleiding? We helpen je graag bij het kiezen van een passende opleiding. Je kunt daarvoor contact opnemen met Studie Advies 0800 66 77 885 of via e-mail studieadvies@noorderpoort.nl. Aanmelden helaas niet mogelijk. Wij houden altijd een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of de opleiding die je wilt doen bij je past en of je voldoet aan de toelatingseisen. 28 Lesuren per week.
MBO Medewerker evenementenorganisatie.
De functie van Medewerker evenementenorganisatie kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je bent werkzaam bij een Evenementenorganisatie of op een afdeling waar veel evenementen worden georganiseerd. Je bereid een evenement van achter je bureau voor en je hebt zeer regelmatig contact met de opdrachtgever. Het werk van de Medewerker evenementen vereist intensief contact met externe partijen zoals producenten regisseurs beveiligers ontwerpers artiesten vervoerders cateringbedrijven etc. Het is geen standaard 9 tot 5 baan. Je zult regelmatig buiten kantoortijden moeten werken. Als je binnen een van de genoemde sectoren werkt dan zul je te maken krijgen met collega's die een functie vervullen op HBO niveau.
Opleiding Detail.
Medewerker Evenementenorganisatie 4 BOL 3 jarig. Vind jij vooral de organisatorische kant van de commerciële branche interessant? Ben je een geboren organisator werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? En is werken in de avonduren en de weekends geen probleem? Volg dan de opleiding Medewerker evenementenorganisatie. Als medewerker evenementenorganisatie ben je de spin in het web voor het te organiseren evenement. Je hebt een rol als aanspreekpersoon planner organisator en uitvoerder van een evenement.
Medewerker Online Marketing Communicatie en Evenementenorganisatie BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Medewerker Online Marketing Communicatie en Evenementenorganisatie. Details van de opleiding. BOL Niveau 4 in Nijmegen. Na de opleiding Marketing Evenementen en Communicatie kun je gaan werken in een grote verscheidenheid aan sectoren of branches profit not-for-profit overheid event music entertainmentbranche e.d. Denk hierbij aan een marketing en communicatieafdeling of een afdeling voorlichting van een bedrijf of een gemeente/instelling museum theater een adviesbureau voor marketing en/of communicatievraagstukken een evenementen/entertainmentbureau een organisatie voor mediaproducties etc. In voorkomende gevallen heeft de medewerker met niet-Nederlandssprekende opdrachtgevers uitvoerders en bezoekers te maken en is het relevant/noodzakelijk om te kunnen communiceren in een vreemde taal.

Contacteer ons