Zoeken naar evenementen organisatie

evenementen organisatie
 
Opleiding Medewerker Evenementenorganisatie ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Als Medewerker Evenementenorganisatie kun je rekenen op een baan vol afwisseling. Als echte duizendpoot ben je betrokken bij de organisatie van kunst en cultuurevenementen, zoals voorstellingen, concerten, festivals en tournees. Je maakt draaiboeken en planningen voor de organisatie van evenementen.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Als medewerker evenementenorganisatie ben je voornamelijk werkzaam bij een organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van evenementen, zoals concerten, sportevenementen en beurzen. Je bereidt het evenement voor en onderhoudt contact met de opdrachtgever en toeleverende organisaties. Spreekt dit je aan?
Opleiding medewerker evenementenorganisatie bol Koning Willem I College.
Medewerker marketing en communicatie. In het tweede jaar werk je aan verdieping van je kennis en vaardigheden van het gekozen profiel via theorie en praktijk. Bij evenementenorganisatie organiseer je evenementen voor interne en externe opdrachtgevers. Een deel van de week werk je bij het evenementenbureau van het college, waar je praktijkervaring opdoet.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Medewerker Evenementenorganisatie: Florijn College.
Je kunt hierbij denken aan een startersfunctie in de business to business events, maar ook publieke evenementen. Denk hierbij o.a. aan festivals, bedrijfsfeesten, personeelsevenementen, productlanceringen en kickoff meetings. LET OP: Je schrijft je in voor Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementen niveau 4, BOL.
Medewerker Evenementenorganisatie MBO Niveau 4 Leidschendam, Woerden ID College.
Als medewerker evenementenorganisatie bedenk je samen met de manager de evenementen en je maakt een inschatting van de kosten en de opbrengsten van de evenementen die worden georganiseerd. Je maakt draaiboeken om alles perfect te laten verlopen en je evalueert het evenement om te leren wat er volgende keer nog beter kan.
Opleiding Detail.
Je kunt gaan werken bij bedrijven of instellingen die zich bezighouden met het organiseren van voorstellingen, films, concerten, festivals, tournees, open dagen, concoursen, seminars en andere evenementen. Dat kan bij een commercieel bureau zijn, maar ook bij een non-profitorganisatie. Als medewerker evenementenorganisatie wordt van je verwacht dat je goed kunt samenwerken en gemakkelijk initiatieven neemt.
Medewerker evenementenorganisatie MBO Marketing/Evenementen Opleidingen De Rooi Pannen.
Je krijgt ook al meteen organisatorische opdrachten, in het begin van de opleiding klein en overzichtelijk en gaandeweg steeds groter en complexer. In het derde leerjaar ga je werken voor het evenementenbureau van De Rooi Pannen. Je moet dan zelf zorgen voor opdrachten en de organisatie en uitvoering van de evenementen.
Medewerker evenementenorganisatie MBO-opleidingen Meerdere instellingen 37 ROC.nl.
Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je? Als Medewerker Evenementenorganisatie kun je werkzaam zijn bij een evenementenorganisatiebureau en in een museum. Ook kun je aan de slag bij tv-producties, een evenementenhal en/ of in een theater. Om een evenement te organiseren moet er heel veel geregeld worden.

Contacteer ons