Meer resultaten voor evenementen in rotterdam

evenementen in rotterdam
 
Gratis Rotterdam South Holland-evenementen voor jou Dit weekend Eventbrite.
Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie. Waar zijn mijn tickets? Contact opnemen met de organisator van het evenement.
Evenementenorganisatie Rotterdam PurPur Communicatie.
Uitstekende evenementen organisatie in Rotterdam. Gaat het om een openingsevenement congres of open dag? Welke zakelijke evenementen u ook wilt organiseren wij van organisatiebureau Purpur kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring als marketingbureau en evenementen organisator weten wij voor iedere gelegenheid een passend concept te ontwikkelen. Uiteraard kunnen wij dit concept ook voor u uitvoeren. Op die manier heeft u haast geen omkijken meer naar uw evenement. Wilt u meer weten of vrijblijvend advies aanvragen voor uw zakelijke evenementen in Rotterdam of omgeving?
Evenementen in Rotterdam.
Let op betalen gaat via de gratis te downloaden Parkmobile App. Lees meer over ParkBee Admiraliteitskade. U bevindt zich hier. Rotterdam staat bekend om enkele grote evenementen. North Sea Jazz Festival. Waar wilt u parkeren? Dit weekend naar Rotterdam? Je kunt goedkoop parkeren in parkeergarage Schiestraat. De parkeergarage ligt direct achter het Hofplein. Je betaalt er slechts 2 per uur en 10 euro voor een hele dag. Betalen gaat via de Gratis app van Parkmobile. Betaal met je mobiel via een gratis app. Nooit meer teveel betalen!
Rotterdam.nl Evenementen.
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English. Tourist info available in English. Selectie van Rotterdamse evenementen. Zomer bij Outdoor Valley. Deze zomer kunnen kids en hun ouders meedoen aan spannende natuuractiviteiten in het Bergse Bos. Dagelijks zijn er twee activiteiten. Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding verplicht. Het centrum van Rotterdam is van 25 juli tot en met 29 juli het podium voor zomerse optredens optochten en talkshows van Rotterdam Unlimited. Het hoogtepunt van dit festival is de Straatparade op za.
Festivalkalender Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Festivals en evenementen Rotterdam 2017. Rotterdam is een echte festivalstad en werd al meerdere keren uitgeroepen tot IFEA World Festival Event City. In deze festivalkalender vind je een actueel overzicht van de beste festivals en evenementen in Rotterdam. Blijf op de hoogte laat je inspireren en vind jouw favoriete Rotterdamse festival! Juli 2017 Festivalkalender Rotterdam. 1 t/m 9 juli 2017. North Sea Jazz Round Town. North Sea Jazz Round Town toont het beste wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van jazz. De opwarmer van het North Sea Jazz strijkt 2 weken op tientallen locaties in Rotterdam neer. 1 t/m 16 juli 2017. De 4e editie van Noord Zie Jazz in aanloop naar North Sea Jazz.
Evenementen WTC Rotterdam.
WTC Club Drink Pitch. Lunchconcert Classic Young Masters Mayte Levenbach. Stichting Classic Young Masters organiseert een. Inspiratiesessie Online Social Media. Het grootste jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Netwerken met Het Netwerkkleed. Annual conference of the European Federation of the. Event voor top IT beslissers die hun bedrijf scucesvol de.
Rotterdam Ahoy Agenda.
Wij zijn Rotterdam Ahoy. Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren.
Evenementen Kalender Rotterdam Topsport.
Naar aanleiding van het 25-jarige jubileum van Rotterdam Topsport vindt op 9 10 en 11 april in het weekend van de 35e editie van de marathon van Rotterdam het Sportfilmfestival Rotterdam plaats. In Filmtheater Cinerama in Rotterdam worden diverse sportfilms en documentaires getoond. 11/04/2015 Korfbal League Finale. Een geweldige entourage in een volgepakt sportpaleis te Rotterdam. Tienduizend korfballiefhebbers komen van heinde en verre om van dichtbij getuige te zijn van dè wedstrijd van het seizoen. De apotheose van de Korfbal League vindt dit jaar plaats op 11 april 2015. Een bomvol Ahoy gevuld met fanatieke supportersscharen en neutrale korfballiefhebbers die een wedstrijd zien tussen de beste korfballers van Nederland.
Evenementen Rotterdam Hotel RotterdamBEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel.
In Rotterdam en de omgeving is veel te doen. Naast de vele activiteiten worden er ook veel evenementen georganiseerd. Op deze pagina stellen we uw maandelijks op de hoogte van een greep uit alle evenementen in de stad maar ook evenementen in Ahoy Delft en de directe omgeving van het Rotterdam Airport Hotel Overschie. Wat is er te doen in Rotterdam en omgeving in de maand februari? Rotterdam Ahoy Rotterdam Delft Overschie.

Contacteer ons