Zoeken naar evenementen den bosch

evenementen den bosch
 
Home Bosch500.
Aantal werken bekend gemaakt. Onderzoek in afrondende fase. Bosch Research and Conservation Project. Een overzicht van de activiteiten die de komende tijd plaats vinden in het kader van Jheronimus Bosch 500. Winnaars Bosch Loterij bekend. De 7e trekking van de Bosch Loterij is weer geweest. Bekijk hier wie de winnaars zijn. Bestel kaarten voor Het Narrenschip. Van 20 t/m 28 november gaat in het Jheronimus Bosch Art Center het door Jeroen Bosch gecreëerde Narrenschip. Doe mee smeed het Bosch Beest.
Agenda Hartje s-Hertogenbosch.
Golden Tulip Hotel Central. Mail Art van Bosch tot Bruegel. Klim op de Sint-Jan. Dag van de arbeid. Arena deelt uit tijdens de geraniummarkt!
Eindhoven Breda en Den Bosch willen uniforme evenementenregels Omroep Brabant.
Eindhoven Breda en Den Bosch willen uniforme evenementenregels. EINDHOVEN Zes grote gemeenten waaronder Eindhoven Breda en Den Bosch hebben de handen ineen geslagen om evenementen veiliger te maken. Ze willen een landelijk handboek voor veiligheid op evenementen opstellen. Het handboek zal organisatoren en overheden meer duidelijkheid geven over de aanpak van veiligheid op evenementen. De veiligheid op evenementen is de laatste tijd veelvuldig onderwerp van gesprek. Onderzoeksrapporten en evaluaties van ongelukken maken duidelijk dat er verbeteringen nodig zijn. Er is nu weinig houvast in wetgeving of algemene richtlijnen. Zes gemeenten nemen nu samen het voortouw om deze situatie te veranderen. Naast Eindhoven Breda en Den Bosch zijn dat Arnhem Apeldoorn en Zwolle.
Cultuur en Evenementen Den Bosch Nieuws.
Lees meer 0 Comment. Cultuur en Evenementen Jheronimus Bosch 500. door Anouk van der Pas december 12 2015. Door Anouk van der Pas DEN BOSCH De 500e sterfdag van Jheronimus Bosch oftewel Jeroen Bosch wordt in 2016 in Den Bosch herdacht met het nationaal evenement Jheronimus Bosch. Lees meer 0 Comment. Je bladert momenteel door het archief van de categorie Cultuur en Evenementen. Bossche Bollen rubriek 3.
Uitagenda Bezoek s-Hertogenbosch.
Theater Muziek Bosch500 Kunst en cultuur Festivals Kinderen. Waar heb je zin in? Op stap met kids. Bosch Grand Tour Jheronimus Bosch als inspiratie. t/m 31 januari 2017. Zonnige Zonden Brouwers Bosch Beschouwing. 6 t/m 8 mei. Food Truck Festival TREK. 7 t/m 10 juli. Top 10 must sees. Hoe kom ik er. Waar kan ik overnachten. Plan op de kaart.
Evenementen Gemeente s-Hertogenbosch.
Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente s-Hertogenbosch vindt u op de website van VVV Den Bosch en de website sH-online. Of bekijk onderaan deze pagina de lijst met evenementen die bij de gemeente zijn gemeld in PDF. Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan hebt u misschien een evenementenvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Voor een feest op privéterrein zoals een jubileum of een huwelijksviering is geen evenementenvergunning of melding nodig. Benieuwd of uw evenement past binnen de evenementenkalender? Stuur dan een e-mail naar evenementen@s-hertogenbosch.nl.
Den Bosch eert Jheronimus Bosch in 2016 met ruim 90 evenementen programma onthuld video.
Den Bosch eert Jheronimus Bosch in 2016 met ruim 90 evenementen programma onthuld video. UPDATE 14.32 uur DEN BOSCH Met ruim 90 evenementen en projecten brengt Den Bosch volgend jaar een eerbetoon aan de beroemdste kunstenaar die de Brabantse stad heeft voortgebracht Jheronimus Jeroen Bosch circa 1450-1516.
Evenementen bij chauffeurscafé / restaurant Treurenburg in Den Bosch.
BEL MET 073 631 12 77. Evenementen bij chauffeurscafé Treurenburg. 1200-2200 s zomers vanaf 1000 uur. Summer Power Nights met LIVE muziek en speciale demos! Ook in 2015 is chauffeurscafé Treurenburg weer het thuishonk voor de Summer Power Nights. Een Amerikaanse automeeting met eten drinken live muziek speciale demonstraties en natuurlijk veel Amerikaanse oldtimers. Aanvang van de S.P.N. meeting is om 1700 uur. De toegang is gratis. Klik op de flyer voor een grotere afbeelding. Kijk voor meer info op www.summerpowernights.nl of ga naar onze facebook pagina.
Bosch evenementen Holland.com.
Met talloze culturele manifestaties en activiteiten voor alle leeftijden wordt Jheronimus Bosch geëerd op de fantasievolle wijze die zo past bij zijn stijl. Bekijk hier de leukste evenementen ter ere van Jheronimus Bosch 500. Vier carnaval in Den Bosch en bekijk kostuums en praalwagens in de stijl van Jheronimus Bosch. Beleef de middeleeuwse tijden van Jheronimus Bosch tijdens de wereld van Bosch. Carnavalsoptocht in het teken van Jheronimus Bosch. Locatie centrum Den Bosch. De beroemde carnavalsoptocht van Den Bosch staat in 2016 in het teken van Jheronimus Bosch. Kom genieten van de uitgelaten sfeer de prachtige kostuums en de fantasierijke praalwagens in een stad die bruist van het feestgedruis. Locatie Theater aan de Parade adres Parade 23.

Contacteer ons