Resultaten voor eventbureau

eventbureau
 
TIP! Spelregels voor een pitch onder eventbureaus.
Laat een bureau altijd op voorhand even weten hoeveel evenementenbureaus je aan de pitch wilt laten deelnemen zodat ze zelf kunnen beslissen of ze het risico aanvaardbaar vinden om mee te dingen naar de opdracht. Deelnemen aan een pitch is immers steeds opnieuw een grote investering voor een bureau.
Eventbureau Almere Eventbureau.nl.
Bij Eventbureau.nl houden we van op maat gemaakte concepten. Standaard feestpakketten zult u daarom niet vinden op onze site. Wanneer u zich bij de organisatie van uw feest in Almere door ons eventbureau laat ondersteunen, bent u daarom verzekerd van een spetterend en origineel feest.
Eventbureau Event Creators.
Met ruim 30 jaar ervaring als eventbureau op het gebied van het organiseren van personeelsfeesten kunnen wij zeggen dat wij dé expert voor u zijn! Onze twee eigen locaties, het Buitenhuys in Oldenzaal en de Methoeve in Weerselo, zorg ervoor dat wij als eventbureau op geweldige locaties voor u een event kunnen regelen.
Hoe ziet het eventbureau van de toekomst eruit? eventplanner.tv.
Adapt" or die" Hoe technologie events verandert. 5 kleuradviezen voor de aankleding van jouw evenement. vind eventlocaties en leveranciers. eventplanner.tv Hoe ziet het eventbureau van de toekomst eruit? Hoe ziet het eventbureau van de toekomst eruit? Vind je deze video leuk?
Eventbureau VES Executive Service.
Naast bar en buffetbemanning, stewards, hostesses, koks en bedieningsmedewerkers, doen evenementenbureaus een beroep op VES voor personeel dat onder andere ingezet kan worden bij de aankleding en opbouw van de partylocatie. Desgewenst tekent VES bijvoorbeeld ook voor licht en geluidstechnici, diskjockeys en zelfs artiesten.
Brand People Eventbureau Brandpeople.eu.
Brand People Eventbureau. Presentator of presentatrice. Stage marketing en communicatie. Inschrijven als model. 31 084 877 6445 info@brandpeople.eu. Brand People Eventbureau. Er komt veel kijken bij het organiseren van een succesvol evenement. Daarom biedt Brand People een helpende hand. Een hand die de uitstraling van een event compleet kan verzorgen.
Het beste eventbureau Evenementenbureau Fast Forward.
BEA, das short voor Benelux Event Awards, ofwel de jaarlijkse bekroning van de strafste events in onze contreien. Als enige bureau met drie cases op de shortlist vergaarden we vooraf nominaties voor het urban culture festival Antwerp City Drops, de launch van Volvo-vlaggenschip S90 en het bloemrijke Gentse stadsfestival genaamd Floraliën het laatste in samenwerking met Bevas Events.
Stagevacature Marketing bij een groot evenementenbureau in Kaapstad, Zuid-Afrika 4exchange.
Van zakelijke bijeenkomsten tot festivals en grote diners, dit grote eventbureau in Kaapstad regelt het en jij kan hier stage lopen! Gedurende je stageperiode help je bij het opzetten van diverse soorten events die zijn afgestemd op de behoefte van de klant.
Feestkracht Eventbureau en trainingen in eventorganisatie.
Oprichter van Feestkracht 2008 Merel Feenstra is sinds 1 december 2016 commercieel directeur van ADEPTH Communicatie, Creatie en Events 1997 een Utrechts bureau van 12 man sterk. Zo vormen we een groter enthousiast en multidisciplinair team en profiteer je van jarenlange ervaring op het gebied van events én marketing communicatie.

Contacteer ons