Resultaten voor evenementen vacatures

evenementen vacatures
 
Vacatures werken bij een evenementenbureau Puur Utrecht.
Vacatures bij Puur Events. Puur Events organiseert sinds 1996 onvergetelijke bedrijfsuitjes personeelsfeesten en maatwerkevenementen. Onze kantoren zitten hartje Amsterdam aan het Spui en in Utrecht zitten we pal aan de Oudegracht. Maak hier kennis met ons team filmpje. Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar. GEMOTIVEERDE HBO-STAGIAIRES MET INTERESSE EN TALENT VOOR EVENTMANAGEMENT EN SALES. Periode Minimaal 20 weken Vanaf September 2017 Locatie Amsterdam of Utrecht Dienstverband fulltime. Ben jij een leuk enthousiast en sprankelend eventtalent? Lees dan snel verder.
Evenementen Werken Bij Libéma.
Lijkt het jou een uitdaging om te assisteren bij het organiseren van een grote beurs of groot evenement? Ben jij een echte organiser die alles tot in de kleinste details regelt? Libéma organiseert zelf een aantal grote events waaronder Ricoh Open een tennistoernooi in Rosmalen en het grote paardenevent Indoor Brabant. Een goede indruk maken? 073 528 22 00.
Eventure Vacatures om te werken op festivals en evenementen.
Eventure is een evenementen uitzendbureau en neemt de inzet van festivalpersoneel voor zijn rekening. We zorgen ervoor dat alles achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt. Op die manier ontzorgen we festival en evenementenorganisaties. Wij regelen het wel. Eventure biedt zekerheid vóór tijdens en na evenementen. Onze mensen bepalen daarbij ons doel. Zonder een goede crew festivalpersoneel en planning komen we er niet. De bezoeker ziet gecoördineerd en goed opgeleide crew aan het werk. We gaan bij uitstek faciliterend te werk. Ons personeel draagt bij aan andermans festival ervaring. Samenwerken loyaliteit respect en openheid zijn daarom heel belangrijk.
Vacatures DeFabrique Evenementenlocatie.
31 030 240 40 30. Direct telefonisch contact 31 030 240 40 30. Beurzen voor 2000 personen TV-opnames fotoshoots sitting dinners partijcongressen 24-uur hackatons spetterende bedrijfsfeesten Niets is standaard elke dag is anders bij DeFabrique.
Vacatures Jan Vis artiesten en evenementen.
Spring naar de primaire zijbalk. Spring naar de footer. Volg ons Jan Vis Twitter. Functie Stagiaire Productie / Online marketing. Bij Jan Vis artiesten en evenementen. Duur 18 22 weken. Uren per week 40 uur. Meer dan muziek alleen. Jan Vis artiesten en evenementen is het oudste en een van de grootste entertainment en artiestenbureaus van Nederland. Het bestaat ruim 50 jaar en dient een brede markt van festivals tot bedrijfsevenementen van discotheken tot pretparken.
Vacatures TB Events.
Minute to Win it! De Pelgrimscode in Eindhoven. Heeft u al een uitje gekozen? Vraag dan direct een offerte aan! Een baan of stageplek? TB Events biedt diverse leuke mogelijkheden! Wij zijn een van de grootste evenementenbureaus van Nederland en zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die op een leuke manier een bedrijfsuitje vrijgezellenfeest of personeelsfeest kan begeleiden! Wij organiseren meer dan 3000 events in heel Nederland België en Duitsland. Gezien ons zeer uitgebreide aanbod zijn wij altijd op zoek naar gezellige en daadkrachtige begeleiders. Vind jij het leuk vinden om voor groepen te staan en ben je op zoek naar een gevarieerde parttime baan?
Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche. EventBranche.nl.
De vraag verschuift en dus zal het aanbod mee moeten. Maar waar moeten we als branche op inspringen? In dit dossier geven professionals en trendwatchers hun visie op nieuwe verdienmodellen. Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche. Je zoekt een baan in de evenementenbranche? Of zoek je zelf personeel? Op het platform van de grootste brancheorganisatie voor eventprofessionals worden de actuele vacatures tegen een kleine vergoeding geplaatst en meegenomen in de EventBranche Nieuwsbrief voor iedere eventpro. Meer informatie over het plaatsen van vacatures in de eventbranche vind je aan de rechterzijde. Altijd op de hoogte? Achtergronden trends ontwikkelingen en toegang tot onze events?
Evenementen Vacatures Vacatures.nl.
Medewerker Beveiliging Chauffeur Evenementenbeveiliger NET Developer Horecamedewerker Sales Executive Helpdesk Medewerker Kamermeisje Sales Support Medewerker Medewerker Horeca. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 3.103. Evenementen medewerker Parttime Fulltime Tilburg. Olympia Uitzendbureau Loon op Zand. ORGANISATIE-OMSCHRIJVING Het meest gezellige evenementen bedrijf uit Tilburg / Waalwijk die op bedrijfsfeesten en evenementen met verschillende foodtrucks en andere thema. Servicedesk Medewerkers gezocht om mee te helpen aan een groot evenement in Amsterdam. Dit evenement is gratis en vol met presentaties van toffe sprekers workshops etc. Hoe tof is dat? Ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie!
Evenementen vacatures voor je Evenementen carrière kijk je bij CareerBuilder.
Vul je email adres in en laat ons je de nieuwste vacatures mailen op basis van de zojuist uitgevoerde zoekopdracht. De Jobalert wordt opgeslagen. Opgeslagen zoekopdrachten zijn op dit moment niet beschikbaar. Probeer het later nogmaals. Check je email voor een bevestigingsbericht. Een email adres is verplicht. Je email adres is ongeldig. Een naam voor de zoekopdracht is verplicht.

Contacteer ons