Zoeken naar evenementen organisatie vacatures

evenementen organisatie vacatures
 
Culturele vacatures Vacatures in de kunst en cultuursector.
Vacatures op het gebied van. Meld je aan voor onze mailing om bericht te ontvangen van nieuwe vacatures. Volg de ontwikkelingen in de sector via ons blog! juli 2017 m D w d v Z Z. Museum Boijmans Van Beuningen Projectmedewerker BVB Collections. Lustr Programmeur Kunst Cultuur. Stadsmuseum Woerden Conservator/ Tentoonstellingsmaker. Tinker Imagineers BV Senior Consultant Science Technology. SPRING Hoofd Marketing Communicatie.
Vacatures en stages Ministerie van Buitenlandse Zaken Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier Home Ministeries Ministerie van Buitenlandse Zaken Organisatie Vacatures en stages. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Vacatures en stages bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en internationale organisaties vindt u op een aantal websites. Informatie over het ministerie van Buitenlandse Zaken als werkgever en alle actuele vacatures vindt u op werkenvoornederland.nl. Stages bij het ministerie staan op internationalefuncties.nl. Dit zijn zowel stages in het buitenland als stages op het ministerie in Den Haag. Voor informatie over werken bij de Europese Unie kijkt u op werkenbijdeeu.nl. Voor vacatures bij internationale organisaties kunt u werkenvoorinternationaleorganisaties.nl raadplegen. Minister van Buitenlandse Zaken.
Vacatures en jobs evenementenbranche op eventplanner.nl.
Vacaturedatabank voor de evenementenbranche. Blijf op de hoogte. Ontvang alle nieuwe vacatures wekelijks gratis in jouw mailbox. Meertalig Project Casting Manager Tijdelijk. Agence C Sales marketing / Antwerpen / 07-07-2017. Ben jij een gedreven planner en een sterke communicator? Wil je graag werken in een stimulerende omgeving met enthousiaste collega's? Agence C en Mousse-Tache staan. ExpoGlobal Group Beurzen congressen / Antwerpen / 04-07-2017. About ExpoGlobal Group ExpoGlobal Group is an International Exhibition Company with more than 20 years of sector experience in Design Project Management and. MaisonRouge Sales marketing / Oost-Vlaanderen / 30-06-2017.
Vacatures Projectmedewerker Evenementen 38 uur Organisatie.
Schrijven van teksten tbv communicatie-uitingen rond projecten en evenementen. Actualiseren van berichtgeving via de website. Werven van deelnemers en het onderhouden van de bestanden. Taken Evenementen en Projecten. Ondersteunen van event-managers bij grote evenementen. Zelfstandig organiseren / faciliteren van kleine evenementen / workshops tot 60 personen. Aansturen van teamleden op eigen projecten en evenementen. Deel uitmaken van een organisatieteam tijdens evenementen. Coördineren van technische ondersteuning en middelen tijdens events. Contacten onderhouden met locatiebeheerders opvragen offertes onderhandelen over diensten en bedragen. Opstellen en bewaken van begrotingen. U hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau. U bent flexibel en in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. U vindt het prettig te werken in een dynamische omgeving waarbij u proactief aan diverse projecten en werkgroepen deelneemt.
Intermediair.nl maakt gebruik van cookies.
Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche. EventBranche.nl.
Jaarlijks bezoeken meer dan 13 miljoen mensen het. HOEZO Projectmanagement Congresorganisatie Heemstede. Evenementenbureaus HOEZO Projectmanagement Congresorganisatie heeft ruim 20 jaar ervaring in het bedenken en organiseren van congressen en evenementen. Momenteel is deze organisatie op zoek naar. HOEZO Projectmanagement Congresorganisatie Heemstede. Evenementenbureaus HOEZO Projectmanagement Congresorganisatie heeft ruim 20 jaar ervaring in het bedenken en organiseren van congressen en evenementen. Momenteel is deze organisatie op zoek naar. Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam. Locaties Bedrijfsprofiel Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft op 8 juni 2007 vol trots haar deuren geopend in het Scheepvaarthuis een rijk gedecoreerd monument in de Amsterdamse School stijl. Een unieke locatie in het.
Medewerker Evenementenorganisatie MBOjobmatch heel Nederland Vacatures.ROC.nl.
Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van medewerker evenementenorganisatie. Over ons MBOjobmatch is een bemiddelaar gespecialiseerd in het plaatsen van geschikte kandidaten. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vast of tijdelijk personeel stagiaires BBL studenten of vakantiewerkers. De werkzaamheden Waar is dat feestje? Bij de?
Passionate Bulkboek Organisatie Vacatures.
Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten met als doel jongeren te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden zowel bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs als vrijetijdsprojecten zoals literaire festivals en schrijfwedstrijden.
Vacatures evenementenbureau en evenementenorganisatie BE Agency.
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wel komen wij vanzelfsprekend altijd graag in contact met goede professionals. Zou jij onderdeel uit willen maken van een snel groeiend bureau en een leuk en jong team? Is organiseren jouw tweede natuur en kun jij goed onder druk presteren? Ben jij die creatieve duizendpoot waar wij op zijn minst kennis mee moeten maken? Overtuig ons van jouw kwaliteiten en mail je motivatiebrief en cv naar info@be-agency.nl. Stel gerust je vraag.

Contacteer ons