Resultaten voor Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje
 
Bedrijfsuitje TeamBiesbosch.
U bevindt zich hier. TeamBiesbosch heeft samen met De Kurenpolder het grootste en mooiste klimpark van Nederland met langst zipline van 350 meter over het water en 650 meter zipline totaal! Zeilen in de Biesbosch aanleggen op een eiland middenin de mooie natuur en strijden tegen elkaar met diverse teamuitdagingen. Wie wint de bokaal? Alles op 1 Locatie! TeamBiesbosch is uniek met haar eigen locatie in de Biesbosch. Wij bieden uitjes tot 1000 personen.
Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Drenthe?
De leukste bedrijfsuitjes in Drenthe. Bij het Drents kwartiertje vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een bedrijfs uitje in Drenthe. Wij hebben alvast een aantal activiteiten voor jullie bedrijfsuitje op een rijtje gezet van actief tot creatief of culinair. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch BBQ of een buffet.
Bedrijfsuitje Apeldoorn.
Onze instructeurs begeleiden u en zorgen zo voor een onvergetelijk evenement. Bel 0577-401506 of mail naar info @ veluwe-valley.nl Vraag offerte aan. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij Veluwe-Valley aan het juiste adres! Op dit evenemententerrein staan 60 activiteiten direct klaar voor gebruik! Door de verschillende activiteiten is er voor jullie bedrijfsuitje zeker iets leuks te doen. Veluwe-Valley ligt centraal gelegen in de buurt van Apeldoorn en is zo goed te bereiken. Sportief avontuurlijk of fun. Op Veluwe-Valley is alles mogelijk.
Bedrijfsuitje Landschap Noord-Holland.
Nalaten aan de natuur. Sparen voor een streek. Met collegas naar buiten. We organiseren vaar en wandelexcursies kanotochten picknicks en avontuurlijk jubileumfeesten. Ook voor een dagdeel werken in de natuur bent u hier aan het goede adres. Onvergetelijke natuurbelevenissen staan bij ons voorop. Historische landgoederen waterrijke polders en blonde duinen. uit een waaier van activiteiten en combineer ze naar eigen inzicht. Ruim s ochtends tijd in voor een teamoverleg help s middags hooien in het veld en sluit de dag ontspannen af met een natuurexcursie. Op diverse locaties kunnen wij conform uw wensen de catering verzorgen.
BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN? Showtime Evenementenbureau.
BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN? Showtime organiseert de leukste bedrijfsuitjes op vele plekken in Nederland en organiseert deze van A Z voor u.
Bedrijfsuitje loopt uit op steekpartij met gewondenBinnenland Telegraaf.nl.
Van der Valk aast op AC Restaurants en Hotels. Horecazaken vullen gaten in winkelstraat. Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie. Bedrijfsuitje loopt uit op steekpartij met gewonden. AMSTERDAM Tijdens een bedrijfsuitje op de Haarlemmerdijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie personen in de leeftijd van 20 tot 33 jaar gewond geraakt nadat een onbekende man op hen instak. De steekpartij gebeurde rond 02.30 uur. Het bedrijfsfeest vond plaats in bioscoop The Movies. Het zou gaan om een personeelsfeest van de Amsterdamse filmtheaters The Movies en De Filmhallen. De verdachte een man van 26 zou eerst een man hebben gestoken die buiten voor het pand stond.
Bedrijfsuitjes op aan het water van de Loosdrechtse Plassen.
Privé het water op. Bedrijfsuitje op en aan de Loosdrechtse Plassen. Laat een frisse wind door de bedrijfsuitjes waaien! Als je pret met elkaar maakt krijg je er plezier respect enthousiasme en teamspirit voor terug. Hoe simpel kan het zijn! Gewoon lol met elkaar maken op het water! Ga overstag voor een bedrijfsuitje op en aan de Loosdrechtse Plassen bij Ottenhome. In en met onze huurboten alle kanten op. Je neemt elkaar op sleeptouw je zit in elkaars vaarwater je gooit elkaar in het diepe of je waait met alle winden mee. Je beleeft wat met elkaar!
BEDRIJFSUITJE STRAND ZEE PERSONEELSUITJE STRANDUITJE GROEPSUITJE SPEV / NOORDWIJK-EVENTS.
Wij zijn vaste partner van ca. 20 strandpaviljoens en beachclubs langs de Nederlandse kust waardoor we voor ieder gezelschap en budget een passende locatie kunnen bieden voor een bedrijfsuitje strand. Preferred supplier van de grote 4 en 5 sterrenhotels in Noordwijk waaronder Hotels van Oranje Radisson Blu Palace Hotel en diverse NH Hotels. Naast het aanbieden van de allerleukste stranduitjes biedt ons evenementenbureau ook diverse workshops en clinics op het strand aan. Ook voor een teambuilding programma vergaderarrangement aan zee in combinatie met een actieve sportieve of recreatieve vergaderbreak zijn wij uw juiste partner. Sinds 1995 zijn wij een begrip langs de Nederlandse kust op het gebied van bedrijfsuitjes aan het strand. U heeft de keuze uit 20 vaste partner-strandpaviljoens.
Bedrijfsuitje Eiland van Maurik 19.
Eiland van Maurik 19. 31 344 6211 91. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een stoer bedrijfsuitje? Dan bent u op het Eiland van Maurik aan het juiste adres. De ligging aan het water en het weidse uitzicht brengen iedereen in vakantiestemming. Zowel binnen als buiten zijn er sfeervolle accommodaties voor kleine en grote groepen. Graag stellen we een programma op maat voor u samen. Of maak een keuze uit onze kant en klare arrangementen. Sportief beginnen swingend afsluiten? Op onze avontuurlijke locatie kunt u beginnen met een actief programma.

Contacteer ons