Resultaten voor vacatures evenementen organisatie

vacatures evenementen organisatie
 
Evenementen Werken Bij Libéma.
Lijkt het jou een uitdaging om te assisteren bij het organiseren van een grote beurs of groot evenement? Ben jij een echte organiser die alles tot in de kleinste details regelt? Libéma organiseert zelf een aantal grote events, waaronder Ricoh Open, een tennistoernooi in Rosmalen, en het grote paardenevent Indoor Brabant.
Vacatures bij de Evenementenhal Evenementenhal Hardenberg.
68 Degrees Uitzendbureau verzorgt het personeel voor de verschillende beurzen en evenementen. Dit zijn vooral horeca of technische functies. Neem contact op via: hardenberg@68degrees.nl. Klik hier voor openstaande vacatures op onze locatie in Gorinchem. Klik hier voor openstaande vacatures op onze locatie in Venray.
Vacatures en jobs evenementenbranche op eventplanner.nl.
Jobs / vacatures evenementen. Vacaturedatabank voor de evenementenbranche. Blijf op de hoogte. Ontvang alle nieuwe vacatures wekelijks gratis in jouw mailbox. Meertalig Project Casting Manager Tijdelijk. Agence C Sales marketing / Antwerpen / 07-07-2017. Ben jij een gedreven planner en een sterke communicator? Wil je graag werken in een stimulerende omgeving met enthousiaste collega's? Agence C en Mousse-Tache staan. ExpoGlobal Group Beurzen congressen / Antwerpen / 04-07-2017. About ExpoGlobal Group: ExpoGlobal Group is an International Exhibition Company with more than 20 years of sector experience in Design, Project Management and. Account Manager Gent. MaisonRouge Sales marketing / Oost-Vlaanderen / 30-06-2017. Wij zijn MaisonRouge, een people agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering en eventopdrachten. Wat in 2008 als een Gentse eenmanszaak begon., Perfect Event Productions zoekt event producer. Perfect Event Productions Organisatie / West-Vlaanderen / 28-06-2017.
Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche.
Altijd up-to-date en u reageert via de vacature direct bij de aanbieder uit de evenementenbranche. Vacatures per rubriek. Horeca onderneming 0. Nuffic Den Haag. Stages Over Nuffic Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Onze ambitie is dat iedere leerling en. Bekijk deze vacature. Junior Medewerker Sales Reserveringen. House of Lords Den Haag. Catering Bedrijfsprofiel: House of Lords organiseert persoonlijke en exclusieve catering; eten op hoogwaardig niveau gaat samen met discretie en integriteit. Kwaliteit, dienstverlening en keukenniveau, maar ook. Bekijk deze vacature. ONTWERPER / GRAFISCH VORMGEVER EVENTS. Toeleveranciers BloemBloem zoekt per direct naar een: ONTWERPER / GRAFISCH VORMGEVER EVENTS m/v Ons bedrijf BloemBloem verhuurt luxe meubilair en decoraties voor grote en kleinere evenementen.
Medewerker Evenementenorganisatie MBOjobmatch heel Nederland Vacatures.ROC.nl.
De evenementen zelf vinden bovendien ook niet altijd tijdens werktijden plaats. Flexibiliteit is daarom erg belangrijk. Een event organiseren op professionele manier? Dat is jouw taak als Medewerker Evenementenorganisatie! Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sectoren van deze vacature.: Muziek, Kunst Cultuur. Enkele opleidingen/cursussen die in deze sectoren aangeboden worden.: Gitaarspelen voor gevorderden. Vul hieronder jouw gegevens in. velden met een zijn verplicht. De heer Mevrouw. Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs. Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB. Ja ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Dit veld moet leeg zijn. Ziet u deze in beeld, haal dan deze tekst weg om het formulier te verzenden. Verzend de sollicitatie. Stuur naar vriendin. Uw aanbod online? Uw opleidingen / cursussen plaatsen? Uw vacatures / stages plaatsen?
Passionate Bulkboek Organisatie Vacatures.
PROJECTASSISTENT OF ASSISTENT MARKETING/COMMUNICATIE. Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten met als doel jongeren te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden zowel bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs als vrijetijdsprojecten zoals literaire festivals en schrijfwedstrijden. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team onder leiding van een projectleider samen met projectmedewerkers en een aantal stagiairs gewerkt aan literaire evenementen, zoals de Jonge Jury, De Inktaap, Er Was Eens, Geen Daden Maar Woorden Festival en de nationale schrijfwedstrijd Write Now!
Vacatures Le Champion.
Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar.: Stagiair Communicatie per februari 2016. Op dit moment zijn er geen vacatures. Ben je 16 jaar of ouder en wil je als vrijwilliger meewerken aan een van de vele evenementen van Le Champion?
Werken bij: Amsterdam ArenA.
Voor vacatures: Bezoek de site van Maison van den Boer. Werken in de catering voor Catering Club? Voor vacatures: Bezoek de site van Catering Club. Werken bij CSU? Voor vacatures: Bezoek de site van CSU. De Amsterdam ArenA is dé thuishaven van Ajax.
VACATURE: STAGIAIR Evenementen organisatie MBG Curacao.
09 apr 2015. Sticky Post By admin Posted in Vacatures Permalink. VACATURE: STAGIAIR Evenementen organisatie. Sticky Post By admin On 09/04/2015. Wil jij meewerken in een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in studentenautos, toeristenautos, scooters tours? Zijn klantgerichtheid en vooruitdenken voor jouw vanzelfsprekende begrippen?

Contacteer ons