Zoeken naar snuffelmarkt rotterdam

snuffelmarkt rotterdam
 
Vlooienmarkten Kalender Home.
De Vlooienmarkt Van Burgum. Grote Vlooienmarkt Parkweg Harderwijk. Zondag 6 Augustus 2017. Maandag 7 Augustus 2017. Woensdag 9 Augustus 2017. Gouds Montmartre De Markt. Donderdag 10 Augustus 2017.
plukdedag Op De Snuffelmarkt Happy Village Blijdorp Met Info Over Paneeldelen Rotterdam ZH Nextdoor.
Heb je al eerder van ons gehoord en overweeg je mee te doen maar heb je nog twijfels? Kom dan naar de energie meet up op 30 april tijdens De Snuffelmarkt van Rotterdam Blijdorp. Hier kan je struinen en snuffelen langs 200 tot 250 kramen. Vintage 2e hands op en rond de Statenweg in Rotterdam direct bij Metro Station Blijdorp. En ook Blijstroom staat er. We kunnen ingaan op al je vragen en onduidelijkheden rondom het gezamenlijk opwekken van zonne-energie. Hier vertellen we je alles over paneeldelen op de gymzaal aan de Noorderhavenkade. Locatie en tijd Op de Statenweg rondom metrostation Blijdorp. Zondag 30 april van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis parkeren op Zondag. Vanaf de Snelweg bent u er binnen 5 minuten.
De Rotterdamse snuffelmarkt Echt wel!
De Rotterdamse Snuffelmarkt nu ook op Radio Rijnmond! Luister naar de Rotterdamse Snuffelmarkt op Radio Rijnmond! Welkom op de website van De Rotterdamse Snuffelmarkt. De Rotterdamse Snuffelmarkt is een markt met maar liefs ruim 1000M2 snuffelplezier voor jong en oud. Zo vindt u bij ons. Dames heren en kinderkleding. Vintage retro en antieke. Of te wel voor ieder wat wils! Pin aanwezig en gratis parkeren. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Nieuw bij de Rotterdamse Snuffelmarkt! jouwVeilingkar.nl augustus 17 2016.
Veiligheidscontrole nodig.
Kringloopwinkel De Rotterdamse Snuffelmarkt.
We hebben nog geen foto's van De Rotterdamse Snuffelmarkt. Bij De Rotterdamse Snuffelmarkt kan gratis geparkeerd worden en betalen met PIN is mogelijk. De openingstijden van De Rotterdamse Snuffelmarkt in Rotterdam zijn bij ons niet bekend. Weet jij de openingstijden van de winkel? Laat het ons weten! Bekijk het overzicht van alle winkels in Rotterdam. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland. Toon op kaart Plan je route. Helaas hebben we de openingstijden van De Rotterdamse Snuffelmarkt in Rotterdam niet. Heb je meer informatie over de openingstijden? Laat het ons weten via het contactformulier. Alvast bedankt voor je hulp!
Hollandse Markten.
Snuffelmarkt Statenweg Blijdorp te Rotterdam. 16 oktober Snuffelmarkt Statenweg Blijdorp van 11.00 tot 17.00 uur op de Statenweg te Rotterdam. Algemene informatie over deze markt. tussen de 100 en 250. 11 00 17 00 uur. De Snuffelmarkt van Rotterdam Blijdorp Hier kan je struinen en snuffelen langs 200 tot 250 kramen. Vintage 2e hands op en rond de Statenweg in Rotterdam direct bij Metro Station Blijdorp.
Snuffelmarkt Blijdorp Statenweg zondag 1 mei.
Op 1 mei 2017 start zonnedak gymzaal Noorderhavenkade in Rotterdam 16/02/2017. Agenda Gebiedscommissie Noord 18 mei 2017 15/05/2017. Er is weer Snuffelmarkt in Rotterdam Blijdorp. Hier kan je struinen en snuffelen langs de kramen. Vintage 2e hands op en rond de Statenweg in Rotterdam direct achter metrostation Blijdorp. Zondag 1 mei van 11.00 tot 17.00. Vanaf de snelweg bent u er binnen 5 min. Met het openbaar vervoer stapt u uit op Metrostation Blijdorp en dan bent u er direct. Zie voor meer informatie. Deze website is voor bewoners van de Rotterdamse wijken Bergpolder en Liskwartier. Klik hier voor meer informatie.
Vlooienmarkten Kalender Markt informatie.
Zondag 19 oktober 2014 van 1000 tot 1700. 06-52 34 04 37. Grote Snuffelmarkt op en rond de statenweg in Rotterdam Blijdorp. Vintage 2e hands hapje drankje. Struinen langs meer dan 100 kramen. Parkeren is op zondag gratis. Als u met openbaar vervoer komt stapt u uit op Metrostation Blijdorp en dan bent u er gelijk.
Zuid-Holland Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Georganiseerd door Snuffelhal t Marktje. zaterdag 29 juli Rotterdam. Zaterdag snuffeldag bij marian werner. Op de evenaar 8 in Rotterdam alexanderpolder kijk op de site KRINGLOOPWERNER.NL wat er o.a. Voor ieder wat wils er zit altijd iets tussen voor u. Georganiseerd door Kringloop werner. zaterdag 29 juli Rotterdam. Lekker snuffelen kledingtassensieradenschoenenwoonaccessoires brocantekinderkleding speelgoed enz Lees meer. zaterdag 29 juli Schiedam. Zaterdag 29 juli vlooienmarkt op t Bachplein Geannuleerd. Zaterdag 29 juli vlooienmarkt op t Bachplein in Schiedam.

Contacteer ons