Zoeken naar snuffelmarkt rotterdam

snuffelmarkt rotterdam
 
Snuffelmarkt Blijdorp Statenweg zondag 1 mei.
12 is uit 24/09/2017. Voorlezers gezocht voor Studio de Bakkerij 10/09/2017. Er is weer Snuffelmarkt in Rotterdam Blijdorp. Hier kan je struinen en snuffelen langs de kramen. Vintage, 2e hands op en rond de Statenweg in Rotterdam direct achter metrostation Blijdorp.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Rotterdamse snuffelmarkt Echt wel!
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Nieuw bij de Rotterdamse Snuffelmarkt! jouwVeilingkar.nl augustus 17, 2016. Like ons op Facebook. Dinsdag t/m Zondag. 1200: tm 1700.: Van deventerstraat 17 3029AW Rotterdam. Tel: 06-43 28 31 01. Ondersteund door WordPress.
Vlooienmarkten Kalender Markt informatie.
Grote Snuffelmarkt, op en rond de statenweg in Rotterdam Blijdorp. Vintage, 2e hands, hapje drankje. Struinen langs meer dan 100 kramen. Parkeren is op zondag gratis. Als u met openbaar vervoer komt, stapt u uit op Metrostation Blijdorp en dan bent u er gelijk.
Vlooienmarkten Kalender Markt informatie.
Hier kan je struinen en snuffelen langs meer dan 100 kramen. Vintage, 2e hands op en rond de Statenweg in Rotterdam, direct achter metrostation Blijdorp. Muziek, hapjes en genoeg drankjes. Zondag 31 mei van 11.00 tot 17.00 Gratis Entree Gratis Parkeren Vanaf de snelweg bent u er binnen 5 min.
Kringloopwinkel De Rotterdamse Snuffelmarkt.
We hebben nog geen foto's' van De Rotterdamse Snuffelmarkt. De Rotterdamse Snuffelmarkt. Bij De Rotterdamse Snuffelmarkt kan gratis geparkeerd worden en betalen met PIN is mogelijk. De openingstijden van De Rotterdamse Snuffelmarkt in Rotterdam zijn bij ons niet bekend. Weet jij de openingstijden van de winkel?
Vlooienmarkten Kalender Home.
Zondag 15 Oktober 2017. Vlooienmarkt de Emergohal. Vlooienmarkt Sporthal de Schilp. Mega 2 Daagse Vlooienmarkt Rotterdam. Snuffelmarkt Brabanthallen Den Bosch. Vlooienmarkt Koningshof Veldhoven. Vlooienmarkt Nieuw Vennep. Rommelmarkt Wijkcentrum Pannenschuur. Vooienmarkt Schagen, Groeneweghal. Kinderkleding En Speelgoedbeurs XXL. Rommelmarkt De Biechten, Den-Bosch.
Zuid-Holland Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Elke 2 de zaterdag snuffelmarkt nu 14 oktober 4 jaar bestaan een druk bezochten markt voor mensen met een kleinen beurs er zijn ook tafels te huur v/a 4 7. Categorie: Antiek en curiosamarkt. Georganiseerd door: Ludo. zaterdag 14 en zondag 15 oktober Rotterdam.

Contacteer ons