Resultaten voor activiteiten in rotterdam

activiteiten in rotterdam
 
Events from Activiteiten.
Intuïtie wat is dat? Misschien denkt u nu wat is dit nu weer voor nieuwlichterij? Goochelshow Hallo Holland toen en nu 4. Van 1430 tot 1515 Ommoord Theater Kaartverkoop. In de tijd van de opas en omas van de huidige opas en omas was alles heel anders dan nu. Van 1200 tot 1330 Ommoord Gratis Kaartverkoop. Voorleeslunch drie geneugten des levens in één! Resultaat 1 3 van 3 Gefilterd op Ommoord x. Aanmeldformulier Bibliotheek voor Varenden. Bedankt aanmelding Bibliotheek voor Varenden.
Outdoor activiteiten in Rotterdam Uitjesbureau.
Op zoek naar outdoor activiteiten in Rotterdam? De leukste outdoor activiteiten hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement in Rotterdam! Maak uw keuze uit de onderstaande outdoor activiteiten in Rotterdam. U kunt ook uitgebreid zoeken. Totaal 61 uitjes gevonden. 1 2 3 4 8. Met 80 tot 100 kilometer per uur over het water varen in een super snelle boot dat is wat RIB varen uniek maakt! Durft u de uitdaging aan? BTW Vanaf 25 personen. Lees meer Ultimate frisbee. Scoor zoveel mogelijk punten met jouw team!
Activiteiten in Rotterdam De Uithof.
De lasergame-arena is spectaculair en zorgt voor een flinke dosis adrenaline in de strijd met de tegenpartij. Wil je meer activiteiten in Rotterdam? Wil je meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Dagje uit in Den Haag Wat te doen vandaag Activiteiten in Den Haag. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. 0900 33 84 84 63. groepen vanaf 10 personen. 070 309 96 49.
70 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Rotterdam.
Panzero StreEatfood is een van de populairste daar. Wandel door Historisch Delftshaven en bezoek daar dan een van de vele knusse restaurants. Bezoek een van de specialere restaurants in Rotterdam. Dineer in een boot in Vessel 11 of in een oude DDR treinwagon bij Gare Du Nord. Koop een plankje bij de nieuwe Fenix Food Factory op Katendrecht. Met een plankje kan je bij verschillende stands/ondernemers langsgaan en zo van alles wat proeven. Klieder met chocolade en maak samen chocolade bonbons bij een van de Chocolade workshops van De Bonte Koe. Dichtbij de Binnerotte op de Botersloot zijn twee gezellige koffiebarretjes Urban9 en NOC NOC. Op de Nieuwe Binnenweg is de UEB een echte aanrader.
De leukste Sinterklaas activiteiten in Rotterdam Kleine Rotterdammer.
Nu Sinterklaas in het land is worden er ook in Rotterdam genoeg Sinterklaas activiteiten georganiseerd. Waar moet je precies zijn? Kleine Rotterdammer zocht het voor je uit lees snel verder! 4 keer doen de leukste Sinterklaas activiteiten van Rotterdam. Sinterklaas in het Maritiem Museum 12 november tot en met 4 december. Van 12 november tot en met 4 december is het Maritiem Museum de thuishaven van Sinterklaas. Er klinkt Zie ginds komt de stoomboot van de kades en de schepen liggen vol cadeaus die uitgeladen moeten worden.
Sportieve Activiteiten Bedrijfsuitje Rotterdam?
Outdoor activiteiten in Rotterdam. Ja het kan echt! In de vele parken op de mooie strandjes in en om Rotterdam in het Kralingse Bos. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding. Bent u een echte Robinson Crusoe kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan. 3 uur Vanaf 20 personen 2750 p.p. Een echte wedstrijd op het water!
Activiteiten in Rotterdam 1001activiteiten.nl.
We hebben diverse soorten uitjes. Selecteer het soort uitje. Wat voor budget heb je? Selecteer budget per persoon. Meer dan 100 euro. Met hoeveel personen ga je? Selecteer het aantal personen. Meer dan 100 personen.
Activiteiten in Rotterdam Informatie data prijzen.
Veelzijdige programmering het hele jaar door. Leuke activiteiten in Rotterdam. Naast de bekende grote festivals en sportevenementen worden er tal van andere leuke activiteiten in Rotterdam georganiseerd. De meeste van deze activiteiten zoals de Schaatsbaan het Kerstcircus de Nacht van Oranje de Sinterklaasintocht en de Nationale Taptoe keren elk jaar weer terug. Sommige van deze activiteiten worden al tientallen jaren georganiseerd in Rotterdam er zijn zeer populair. Hieronder vind je een overzicht van een aantal zeer bekende terugkerende activiteiten in Rotterdam maar voor de grote festivals en beurzen kijk je op onze andere pagina's.
Teambuilding en bedrijfsuitjes activiteiten in Rotterdam Pegasus Events.
De city games zoals Code Rotterdam of GPS games vinden plaats in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam. Door deze activiteiten wordt niet alleen de onderlinge band van het team versterkt maar heeft u net als bij onze bedrijfsuitjes ook een leuke dag op het water of in Rotterdam. Pegasus Events biedt verschillende vormen van teambuilding aan zodat er altijd een activiteit is die past bij wat u zoekt. Heeft u speciale wensen voor uw teambuilding of bedrijfsuitje? Ook bedrijfsuitjes op maat zijn mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Bedrijfsuitje en teambuilding voor elke groep.

Contacteer ons