Zoeken naar vacatures evenementen

vacatures evenementen
 
Vacatures werken bij een evenementenbureau Puur Utrecht.
Vacatures bij Puur Events. Puur Events organiseert sinds 1996 onvergetelijke bedrijfsuitjes personeelsfeesten en maatwerkevenementen. Onze kantoren zitten hartje Amsterdam aan het Spui en in Utrecht zitten we pal aan de Oudegracht. Maak hier kennis met ons team filmpje. Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar. GEMOTIVEERDE HBO-STAGIAIRES MET INTERESSE EN TALENT VOOR EVENTMANAGEMENT EN SALES. Periode Minimaal 20 weken Vanaf September 2017 Locatie Amsterdam of Utrecht Dienstverband fulltime. Ben jij een leuk enthousiast en sprankelend eventtalent? Lees dan snel verder.
Vacature evenementen Vacatures banen werk.
WIJ ZOEKEN VERKOOP PROMOTERSEN BIEDEN FLEXIBELE WERKTIJDEN MET EEN TOPSALARIS! Wij zoeken enthousiaste mensen voor het verkooppro. 139 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 155 162 evenementen vacatures. U zocht op vacature evenementen. Heliview Conferences Training B.V. in Breda zoekt een allround marketing manager die richting geeft aan het marketingteam met verantwoordelijkheden op het gebied van database marketing lead generatie online marketing CRM en directema. bewaar vacature verstuur via e-mail. Hotel van der Valk Maastricht. Hotel van der Valk Maastricht beschikt over 189 luxe hotelkamers en suites.
Verenigingswerk Be Quick 28.
Evenementen Werken Bij Libéma.
Lijkt het jou een uitdaging om te assisteren bij het organiseren van een grote beurs of groot evenement? Ben jij een echte organiser die alles tot in de kleinste details regelt? Libéma organiseert zelf een aantal grote events waaronder Ricoh Open een tennistoernooi in Rosmalen en het grote paardenevent Indoor Brabant. Een goede indruk maken? 073 528 22 00.
Vacatures Evenementen.
Onderstaand vind je een overzicht van de vacatures voor de verschillende evenementen binnen Spirit die nog ingevuld moeten worden. Heb je interesse in een of meerdere van deze vacatures schroom dan niet om contact op te nemen met Mariëlle Klein Geltink via of 06 159 218 98 voor meer informatie. Wedstrijdsecretaris Spirit Beachtoernooi Gildeplein. Nagenoeg iedereen in de weide omgeving van Rosmalen kent ons jaarlijks terugkerend beachtoernooi. Met ruim 600 deelnemers en 150 teams een van de grootste toernooien van de regio.
Vacatures werken bij een evenementenbureau? Puur Amsterdam.
Bedrijf vertegenwoordigen op netwerk avonden. Ontwikkelen van nieuwe standaard producten en activiteiten. Verkoopprijsbepaling van evenement en activiteit. Projectorganisatie en het binnen tijdslijnen realiseren van evenementen en draaiboeken. Begeleiding van evenementen niet vaak. Dit is echt een planner-sales kantoorbaan. Hoe ziet je werkweek bij PuurAmsterdam er uit. Telefonisch verkoop en advies 40%. Opstellen van offertes en draaiboeken 40%. Overige administratieve taken 15%. Uitvoeren van eigen producties 5%. Wie ben jij en wat kun jij. Je woont in Amsterdam of zeer dichtbij. Je kent de toerisme recreatie en evenementensector als je broekzak. Ervaring met begeleiden en enthousiasmeren van groepen. HBO werk en denkniveau. Minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Je bent fulltime beschikbaar.
Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche. EventBranche.nl.
De vraag verschuift en dus zal het aanbod mee moeten. Maar waar moeten we als branche op inspringen? In dit dossier geven professionals en trendwatchers hun visie op nieuwe verdienmodellen. Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche. Je zoekt een baan in de evenementenbranche? Of zoek je zelf personeel? Op het platform van de grootste brancheorganisatie voor eventprofessionals worden de actuele vacatures tegen een kleine vergoeding geplaatst en meegenomen in de EventBranche Nieuwsbrief voor iedere eventpro. Meer informatie over het plaatsen van vacatures in de eventbranche vind je aan de rechterzijde. Altijd op de hoogte? Achtergronden trends ontwikkelingen en toegang tot onze events?
Evenementen Organiseren Vacatures Vacatures.nl.
Accountmanager Medewerker Marketing Communicatie Marketing Medewerker Secretaresse Stagiair Helpdeskmedewerker Timmerman Commercieel Medewerker Binnendienst. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 499. Word jij de nieuwe allround planner bij een groot familiebedrijf in Alkmaar. Je bent vooral veel administratief bezig maar je zal ook veel aan het regelen en organiseren zijn. Minimaal een opleiding op mbo-niveau. Senior NET developer die geen zin meer heeft om vanuit Alkmaar naar Amsterdam te reizen? Wij zijn helemaal gericht op de sportwereld ontwikkelen software voor het organiseren evenementen en competities berekenen van rankinglijsten en head-to-head statistieken.
evenementen vacatures Randstad Nederland.
direct naar alle vacatures. vestiging in de buurt. Zoeken in de website. Altijd al willen werken op de mooiste evenementen van Nederland? Dat kan via Randstad. Dagelijks zorgen meer dan 2000 medewerkers van Randstad dat events perfect verlopen. Tijdens de evenementen hebben wij vacatures in de horeca catering of evenementenorganisatie. Ben jij service en klantgericht? Dan hebben wij een baan voor jou! In welke plaats wil je werken? Wat is je opleidingsniveau? Wat is je opleidingsniveau? Basisonderwijs LBO MAVO VMBO MBO HAVO VWO HBO WO. Hoeveel jaar werkervaring heb je?

Contacteer ons