Zoeken naar evenementenorganisatie

evenementenorganisatie
 
MBO Medewerker evenementenorganisatie.
Recht / Administratie opleidingen. Economie / Bedrijf opleidingen. Horeca / Toerisme opleidingen. Gezondheid / Sport opleidingen. Dieren / Planten opleidingen. Bouw / Techniek opleidingen. Opleiding MBO Medewerker evenementenorganisatie. MBO Medewerker evenementenorganisatie niveau 4. Vanuit deze leuke opleiding kun je je verder gaan ontwikkelen binnen het werkterrein van Evenementenorganisaties. De functie van Medewerker evenementenorganisatie kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je bent werkzaam bij een Evenementenorganisatie of op een afdeling waar veel evenementen worden georganiseerd. Je bereid een evenement van achter je bureau voor en je hebt zeer regelmatig contact met de opdrachtgever. Het werk van de Medewerker evenementen vereist intensief contact met externe partijen zoals producenten regisseurs beveiligers ontwerpers artiesten vervoerders cateringbedrijven etc. Het is geen standaard 9 tot 5 baan.
Opleiding Medewerker evenementen N4 MBO Utrecht.
Kies de opleiding Medewerker evenementen niveau 4 BOL bij MBO Utrecht. Breed aanbod kleinschalig en praktijkgericht.
Medewerker evenementenorganisatie ROC Friese Poort.
Ik heb een leerwerkplek. Ik zoek een stagiair. Volwassenenopleiding Vanaf 21 jaar. Home Jongerenonderwijs Jongerenopleidingen Economie en Administratie Marketing communicatie en evenementen Medewerker evenementenorganisatie. Ben jij een organisatietalent en houd je van afwisselend werk? Dan is deze opleiding iets voor jou. Daarom kies je voor ROC Friese Poort. Altijd een vestiging in de buurt. Stage doorleren en werken. Ben jij een organisatietalent en houd je van een feestje? Dan is deze opleiding iets voor jou. Als medewerker evenementenorganisatie help je mee bij de organisatie van allerlei evenementen.
Medewerker Evenementenorganisatie Albeda College.
me aanmelden voor een opleiding. werken bij het Albeda College. meer weten over het Albeda College. weten wanneer de schoolvakanties zijn. Locaties boeken artiesten inhuren promotie maken begrotingen maken of de catering regelen jij draait er je hand niet voor om. Ben jij een organisatietalent en wil je een veelzijdige baan? Lijkt het je leuk om evenementen of beurzen te organiseren. Ben je stressbestendig en vind je het leuk de spin in het web te zijn? Dan is de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie echt iets voor jou! Like us on facebook. Meer informatie over de opleiding. Meer informatie over de opleiding.
Opleiding Detail.
Ben je een geboren organisator werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? En is werken in de avonduren en de weekends geen probleem? Volg dan de opleiding Medewerker evenementenorganisatie. Als medewerker evenementenorganisatie ben je de spin in het web voor het te organiseren evenement. Je hebt een rol als aanspreekpersoon planner organisator en uitvoerder van een evenement. Samenwerken met een team onder tijdsdruk een prestatie kunnen leveren en hoge kwaliteitseisen hanteren hoort bij jouw kerneigenschappen als persoon. Je kunt gaan werken bij bedrijven of instellingen die zich bezighouden met het organiseren van voorstellingen films concerten festivals tournees open dagen concoursen seminars en andere evenementen. Dat kan bij een commercieel bureau zijn maar ook bij een non-profitorganisatie.
Medewerker Evenementenorganisatie Drenthe College.
Opbouw van de opleiding. Home Economie Dienstverlening Business College niv. 3 4 Medewerker evenementenorganisatie. Print pagina Direct aanmelden Medewerker Evenementenorganisatie. Opleidingen in het mbo zijn op twee manieren te volgen. Dit worden leerwegen genoemd Beroeps Opleidende Leerweg BOL Beroeps Begeleidende Leerweg BBL BOL Bij een BOL-opleiding ga je voor het grootste deel van de tijd naar school. Daarnaast vormt stage beroepspraktijkvorming een wezenlijk onderdeel van je opleiding. BBL Bij een BBL-opleiding heb je een baan van 18-20 uur per week waar je het beroep dus voor een belangrijk deel in de praktijk leert.
Evenementenorganisatie bol mbo Creative College.
Wij geloven dat mooie evenementen zorgen voor levensgeluk. Kom jij deze met ons leren organiseren? Bij de opleiding Evenementenorganisatie leer je alles wat je nodig hebt om je goed staande te houden in de evenementenbranche. Je krijgt les van bevlogen vakmensen die zelf in de branche werkzaam zijn. Binnen het Creative College word je samen met dansers musici podium en evenemententechnici en audiovisuele specialisten onder één dak opgeleid. Vanaf dag één werk je aan je netwerk en weten studenten elkaar onderling te vinden.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie BOL N4 MBO Amersfoort.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie Open huis 7 december. Naam kwalificatiedossier Marketing communicatie en evenementen Medewerker evenementenorganisatie. Wettelijke naam kwalificatie/opleiding Medewerker evenementenorganisatie. Let op op dit moment is voor deze opleiding het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Als je je aanmeldt dan plaatsen we je op de wachtlijst. Tussen 30 juni en 10 juli hoor je of je alsnog geplaatst bent. Jij vindt het leuk om samen met anderen iets te organiseren. Je kunt goed met mensen omgaan. Je werkt hard want je houdt niet van stilzitten. Je wacht niet op anderen maar je begint gewoon.
Medewerker Evenementenorganisatie Landstede MBO.
Er worden meer en meer festivals en evenementen georganiseerd en daarvoor worden steeds vaker professionele medewerkers gevraagd. Je bent betrokken bij de organisatie van bijvoorbeeld festivals feesten beurzen zakelijke en alle andere denkbare evenementen. Een festival feest of beurs organiseren. Er worden meer en meer festivals en evenementen georganiseerd en daarvoor worden steeds vaker professionele medewerkers gevraagd. Je bent betrokken bij de organisatie van bijvoorbeeld festivals feesten beurzen zakelijke en alle andere denkbare evenementen.

Contacteer ons