Op zoek naar evenementenorganisatie?

evenementenorganisatie
 
Medewerker Evenementenorganisatie Landstede MBO.
Jouw werk in de evenementenorganisatie is enorm afwisselend: de ene dag werk je vanachter je bureau, de andere dag sjouw je bij wijze van spreken met dranghekken. Zo houd jij je onder andere bezig met het opzetten en uitvoeren van een communicatie en marketingplan, het maken van draaiboeken, het ontwerpen van promotiemateriaal, het onderhouden van contacten met leveranciers, het inrichten van de locaties en het regelen van het personeel en de catering.
Opleiding Medewerker evenementen N4 MBO Utrecht.
Ben je creatief en steek je graag de handen uit je mouwen? Op de Event Academie van MBO Utrecht stomen wij je klaar voor de echte evenementenwereld! Over de opleiding Medewerker evenementen. De opleiding Medewerker evenementen is een driejarige opleiding, waarbij je naast je lessen, ook veel praktijkervaring opdoet.
Evenementenorganisatie Arcus College.
Jij als medewerker evenementenorganisatie helpt onder leiding van een organisator/producer mee om dit allemaal te organiseren en vlekkeloos te laten verlopen. En als je hier s nachts voor moet doorwerken en je je weekenden kwijt bent, maakt je dat niets uit.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie BOL N4 MBO Amersfoort.
Home / Opleidingen / School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen / Medewerker evenementenorganisatie. Opleiding Medewerker evenementenorganisatie Open huis 7 december. Naam kwalificatiedossier: Marketing, communicatie en evenementen Medewerker evenementenorganisatie. Wettelijke naam kwalificatie/opleiding: Medewerker evenementenorganisatie. Let op: op dit moment is voor deze opleiding het maximale aantal aanmeldingen bereikt.
Opleiding Detail.
Ben je een geboren organisator, werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? En is werken in de avonduren en de weekends geen probleem? Volg dan de opleiding Medewerker evenementenorganisatie. Als medewerker evenementenorganisatie ben je de spin in het web voor het te organiseren evenement.
Medewerker evenementenorganisatie MBO Stad.
Dan is medewerker evenementenorganisatie misschien iets voor jou! Jij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt als er een evenement is. Van de inrichting van de ruimte en de bewegwijzering tot aan het eten en drinken, alles moet in orde zijn.
Medewerker evenementenorganisatie MBO-opleidingen Meerdere instellingen 37 ROC.nl.
Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je? Als Medewerker Evenementenorganisatie kun je werkzaam zijn bij een evenementenorganisatiebureau en in een museum. Ook kun je aan de slag bij tv-producties, een evenementenhal en/ of in een theater. Om een evenement te organiseren moet er heel veel geregeld worden.
MBO Medewerker evenementenorganisatie.
MBO Medewerker evenementenorganisatie niveau 4. Vanuit deze leuke opleiding kun je je verder gaan ontwikkelen binnen het werkterrein van Evenementenorganisaties. De functie van Medewerker evenementenorganisatie kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je bent werkzaam bij een Evenementenorganisatie of op een afdeling waar veel evenementen worden georganiseerd.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Als medewerker evenementenorganisatie kun je gaan werken bij congrescentra, hotels, evenementenbureaus of festivalorganisaties. Je kunt ook als zelfstandig ondernemer in de evenementenorganisatie aan de slag. Je kunt met een mbo-opleiding op niveau 4 starten als je een van de volgende vooropleidingen hebt.:

Contacteer ons