Zoeken naar evenementenbureau

evenementenbureau
 
Evenementenbureau IKC De Appelhof.
Wat doet het evenementenbureau? Het evenementenbureau houdt zich bezig met de organisatie van alle evenementen op school in brede zin. Alle sportevenementen en sportdagen. Ondersteuning bij bepaalde activiteiten. Leerkrachten kunnen ondersteuning vragen voor o.a. afscheid groep 8 kinderboekenweek juffendag 4 mei herdenking trivianttoernooi kinderpostzegels etc. Ondersteuning bij groepsgebonden activiteiten naar behoefte. Talentontwikkeling binnen en buiten schooltijd. Tevens coördineert het evenementenbureau de ouderhulp.
Evenementenbureau Rotterdam RBE dé specialist.
Evenementenbureau Rotterdam Rotterdam Business Events. Rotterdam de stad waar u geweest moet zijn in 2017! Vele media berichtten al over deze prachtige havenstad en volgens de internationale pers hoort Rotterdam in 2015 bij de top 10 van mooiste steden in de wereld. Met verschillende tours door de haven naar het strand of door het centrum van Rotterdam wil Rotterdam Business Events het evenementenbureau Rotterdam uw bedrijf door middel van verschillende arrangementen laten zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort.
Cursus Eigen evenementenbureau starten Bij de LOI.
Tijdelijk ontvang je bij inschrijving gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. 50 voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Wil je succesvol en zelfstandig een evenement zoals een tentoonstelling of congres leren organiseren? Kies dan voor de opleiding Eigen evenementenbureau starten.
Youngwise Evenementenbureau/communicatiebureau uit Ede.
Dat is wat Youngwise doet en daarin zijn we sterk! Youngwise is het bedrijf van Lisette de Jong. Wij zijn dus een evenementenbureau en communicatiebureau in één. En die combinatie werkt! Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij al gedaan hebben. Meer weten over organiseren en communiceren? Wij hebben al mogen werken voor. Wij zorgen voor een onvergetelijke opening compleet met communicatiekracht en hoge attentiewaarde naar uw relaties en omgeving!
Pippy Evenementenbureau.
Wist je dat je bij ons al voor. 375 per kind een leuke workshop kunt krijgen? Wist je dat bij een bruiloft of bedrijfsborrel kindervermaak een belangrijk onderdeel is om te regelen? Pippy heeft leuke ballonartiesten die de mooiste ballonfiguren kunnen maken op elk feestje. Een tijger een hond een poes een leuke olifant en nog veel meereen succes op elk feestje! De kosten voor het inhuren van een ballonartiest zijn afhankelijk van de duur aantal kinderen en lokatie van de opdracht. De kosten liggen op ongeveer 39 per uur exclusief BTW en reiskosten. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een passend voorstel met daarbij een passende offerte. Pippy is een organisatie-en evenementenbureau dat zich richt op het vermaak van kinderen.
BYLEI Evenementenbureau Creatiebureau.
BYLEI is een ondernemend evenementenbureau en creatiebureau. Wij produceren en regisseren standconcepten bedrijfsevenementen privé en relatie events.
NoLIMIT Events Evenementenbureau.
NoLIMIT's evenementenbureau begeleidt u persoonlijk als u een evenement wilt organiseren. Zij helpt u bij de keuze van de juiste ruimte faciliteiten en hulpmiddelen en draagt samen met beheer en uw event host zorg voor een goede organisatie en uitvoering van uw evenement. Wilt u een afspraak maken om uw evenementen en initiatieven te bespreken stuurt u dan een mail naar t.kuschel@pbazo.nl. Onze medewerker programmering en productie Tamara Kuschel zal contact met u opnemen. Zij is werkzaam op dinsdag woensdag en donderdag.
Evenementenbureau WYT.
Voor al uw zakelijke evenementen. WYT / WYT / Bureau / Evenementenbureau. WYT_ Evenementenbureau het plezier van het zaken doen. Als evenementenbureau is WYT_ uw specialist in corporate events. Van bedrijfsevenementen en productlanceringen tot relatie-evenementen managementvergaderingen en congressen. Of elke ander zakelijk evenement. WYT_ zorgt als evenementenbureau niet alleen voor een vlekkeloze organisatie maar kan desgewenst ook een aanzienlijke meerwaarde leveren in de vorm trainings en motivatiespecialisten. Een event is een kansrijke gebeurtenis in de meest letterlijke zin van het woord. Met kansen om je doelgroep persoonlijk te ontmoeten en hen te laten delen in een unieke ervaring.
Triple Blue full-service entertainment en evenementenbureau.
Wij zijn Triple Blue een full-service entertainment en evenementenbureau. Triple Blue biedt u een totaalpakket op het gebied van entertainment muziek en evenementen. Triple Blue is als entertainmentbureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling en uitvoering van doelgerichte evenementen. Onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste trends en ideeën hebben ons op de kaart gezet als inspirator en organisator van succesvolle evenementen en campagnes. Van concept tot realisatie. Triple Blue neemt graag de volledige coördinatie en organisatie voor haar rekening. Elk evenement heeft zijn eigen kracht en meerwaarde voor u en uw doelgroep.

Contacteer ons