Resultaten voor evenementenbureau amsterdam

evenementenbureau amsterdam
 
Bedrijfsevenementen op maat georganiseerd Evenementenbureau Puur Events.
Creativiteit loont zeker voor de natuur. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. We kiezen de juiste leveranciers helpen het leefkringhuis Noord in Amsterdam werken milieubewust op kantoor en pakken fiets en OV waar mogelijk. Wij denken niet alleen na we doen het ook! puurevents.nl 2016 Algemene voorwaarden. Puur Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. DHL een topbedrijf waar Puur de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties waren uitgenodigd ca 1100.
Stage en vacatures bij evenementenbureau Mokum Events Amsterdam.
Productiestagiaire bij Mokum Events m/v. Als productiestagiaire hebt jij een erg veelzijdige stage. Je ontwikkelt nieuwe arrangementen spelprogrammas speurtochten en quizzen en helpt bij de organisatie van maatwerkarrangementen voor onze BVs in Nederland en België. Dit doe je vanuit ons kantoor in het hartje van Amsterdam. 4 of 5 dagen in de week. periode September 2016 Januari 2017 mag ook eerder beginnen. ruimte voor een verdiepingsopdracht. toplocatie in Amsterdam Herengracht 340. Uitjes en evenementen bedenken en uitvoeren. Aanpassen en verbeteren van bestaande uitjes.
Evenementenbureau Ceremoniemeester Amsterdam.
Enkele voorbeelden zijn de incentive voor ING Amsterdam en het bedrijfsuitje voor Rijkswaterstaat. De reacties van de opdrachtgever zijn te vinden op de pagina's van de cases. 1077 XV Amsterdam Noord-Holland. Contact opnemen Naam Telefoonnummer E-mailadres Bericht. Geef de code in zoals hierboven getoond Versturen.
Vacature Stage Financiële Administratie bij Evenementenbureau in Amsterdam bij Huisbrand Events in Amsterdam NationaleVacaturebank.nl.
Ben jij op zoek of weet jij iemand die een stageplaats zoekt naar een stage? Wij zoeken een stagiaire voor de Financiële Administratie. Het gaat om een stage voor 5 dagen per week 4 dagen in overleg. Bij Mokum Events wordt de administratie van verschillende bedrijven beheerd Mokum Events Actief Events Holland Tour Guides Domstad Evenementen Den Bosch Evenementen Hofstad Events en Maastricht Excursies. De Medewerker Financiële Administratie houdt zich bezig met diverse financieel-administratieve zaken op het gebied van kas bank crediteuren en debiteuren.
Evenementenbureaus in Amsterdam Evenementenbureaugids evenementenbureaus.nu.
Wij hebben 498 evenementenbureaus gevonden in Amsterdam Noord-Holland. 1 25 van 498.
Evenementenbureau Amsterdam SPARKZ corporate events.
Daarnaast organiseren wij onder ons label SPARKZpeople programmas voor gezonde gelukkige en betrokken medewerkers. Wij inspireren organisaties door middel van reizen evenementen en programmas om oude patronen te doorbreken en een ander mindset te creëren. Ons evenementenbureau in Amsterdam gelooft in meer succes voor organisaties door op nieuwe manieren te leren denken werken en doen. De meerwaarde van SPARKZ bestaat uit onze creativiteit persoonlijke manier van samenwerken enthousiasme en oog voor detail. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die SPARKZ biedt?
Evenementen vacatures werk in Amsterdam Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Evenementen in Amsterdam. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 7.
Evenementenbureau in Amsterdam met Zaalverhuur YEP.
Altijd in voor een leuk vrijblijvend gesprek. Derde schinkelstraat 9 1075 TJ Amsterdam.
Evenementenbureau De Ceremoniemeester Openingstijden Evenementenbureau De Ceremoniemeester Zuidplein.
Openingstijden 4 apr 10 apr. Deze week Volgende week. Openingstijden 11 apr 17 apr. Deze week Volgende week. Evenementenbureau De Ceremoniemeester sinds 1993 lid CLC-Vecta voor de totale organisatie van uw bedrijfsfeest personeelsfeest themafeest bedrijfsuitje congres dealerdag opening of jubileum.

Contacteer ons