Zoeken naar evenementenbureau amsterdam

evenementenbureau amsterdam
 
Evenementenbureau Amsterdam Creatief bureau effectgroep.
Dat is full service bij effectgroep, het creatieve evenementenbureau van Amsterdam. Bekijk onze cases. We zijn een leading evenementenbureau met de beste project managers en creatievelingen uit de event business. Wij behoren tot de top van de Nederlandse evenementenbureaus en zijn daar trots op.
Evenementenagenda Vanaf 2 oktober 2017 Evenementen in Amsterdam.
Maak een keuze Cursus, lezing, excursie Feest en uitgaan Film Gezelschap en ontmoeting Kunst en creativiteit Maatschappij, politiek en debat Manifestaties en evenementen Markten en beurzen Muziek Overig Sport en spel Theater en dans. Maak een keuze Alle leeftijden Gehandicapten Jongeren Kinderen Ouderen Volwassenen. In deze agenda staan activiteiten en evenementen op het gebied van sport, recreatie, kunst en cultuur in Amsterdam.
Het Nautisch Evenementen Bureau.
De unieke combinatie van nautische kennis, samenwerking met een breed scala van zeil en motorschepen en hospitality zorgen voor een geslaagd evenement. Wij ontwikkelen kleine en grootschalige bijeenkomsten op dusdanige wijze dat al uw doelstellingen ruimschoots gehaald worden. Officieel partner van SAIL Amsterdam 1995, 2000, 2005 en 2010 en van onder meer.:
Bedrijfsevenementen op maat georganiseerd Evenementenbureau Puur Events.
We werden goed vermaakt en het. Hoi Daisy, Wij zijn ontzettend tevreden over het gebeuren in Amsterdam. Jullie hadden het dan ook erg goed geregeld en goede keuzes gemaakt: de. Hoi Daisy, Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag.
Evenementen-vacatures in Amsterdam september 2017 Indeed.nl.
Het voetbal seizoen is weer begonnen en wij zijn onze pool aan het uitbreiden en op zoek naar evenementen medewerkers voor de Amsterdam Arena.Deze functie is. 23 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor UMP Horeca Vacatures in Amsterdam-Zuidoost.
Evenementenbureau BE Agency in Amsterdam.
Evenementenbureau BE Agency. Je bent zelf te druk om een evenement te organiseren of je bent op zoek naar unieke en verrassende eventconcepten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kracht is het organiseren van corporate events én events binnen de retail.
Evenementenbureau in Amsterdam met Zaalverhuur YEP.
Zeker een aanrader! Simone van den Broek. UvA Commissie Intree 2016. Vol passie en enthousiasme. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres! Altijd in voor een leuk vrijblijvend gesprek. Derde schinkelstraat 9 1075 TJ Amsterdam. 3120 334 5712.
Het grootste aanbod uitjes in Amsterdam Mokumevents.nl.
Of u nu Amsterdam uitje wilt organiseren met vrienden, uw familie, zakelijke relaties of uw personeel, in Amsterdam valt van alles te beleven. Mokum Events werkt al ruim 10 jaar aan een schitterende en almaar groeiende selectie uitjes Amsterdam en heeft dan ook voor iedereen wat wils.
Leuke stage bij een evenementenbureau YoungCapital.nl.
Leuke stage bij een evenementenbureau in Amsterdam. Amsterdam Stage MBO HBO Universiteit. Ben jij goed in multi-tasken? En zou je graag meer ervaring opdoen met het organiseren van events? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een internationaal evenementenbureau zijn wij op zoek naar een event productie stagiair.

Contacteer ons