Resultaten voor workshop

workshop
 
Tuinworkshop.nl Workshops van Modeste Herwig Home.
Tuinworkshops van Modeste Herwig. Vanuit een passie voor tuinen en planten bieden wij workshops aan voor tuinliefhebbers en tuinontwerpers. Wil je nieuwe plannen maken voor de beplanting in je tuin volg dan de workshop Seizoenenborder. Ontwerp je eigen tuin. Wil je een ontwerp maken voor je tuin én de beplanting volg dan de workshop Ontwerp je eigen tuin. Wil je meer tuinplanten leren kennen volg dan de workshop Tuinplantenkennis. Wil je planten bloemen en tuinen fotograferen volg dan de workshop Tuinfotografie.
SpringinTheater Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater.
1 mei 2016 241 pm. Een jaar geleden was de eerste Improv XL en de volgende sessie zal met Pinksteren 15 mei bij Ruigoord zie. 29 april 2016 721 pm. De workshop SpringinTheater workshop Net als in de film muziek als extra speler die komende zondag. 28 april 2016 1023 am.
Workshops over kennisbescherming RVO.nl.
Wilt u meer weten over het beschermen of het geheimhouden van uw product? Of wilt u weten hoe u met octrooi-informatie tijd en geld kunt besparenOctrooicentrum Nederland geeft op verschillende locaties in het land diverse gratis workshops.Praktisch en interactiefPraktische voorbeelden en theorie wisselen elkaar af in de interactieve workshops. Onze octrooiadviseurs helpen u hiermee om tijd en geld te besparen bij uw innovatieproces. We werken in groepen van maximaal 20 personen.
Workshop architecten.
20.01.2017 / Reacties uitgeschakeld voor Woonhuis Almelo. Workshop architecten is een jong architectenbureau in 2016 opgericht door Ard Hoksbergen Milad Pallesh en Ivar van der Zwan. 19.01.2017 / Reacties uitgeschakeld voor Workshop architecten. Workshop architecten is een jong architectenbureau in 2016 opgericht door Ard Hoksbergen Milad Pallesh en Ivar van der Zwan. 19.01.2017 / Reacties uitgeschakeld voor Workshop architecten. De bevrijding van de naoorlogse woonwijk. Op basis van de verdichtingsstrategie waarop Ivar van der Zwan afstudeerde werd Workshop door rijksbouwmeester Floris Alkemade geselecteerd voor het Young Innovator traject. 18.01.2017 / Reacties uitgeschakeld voor De bevrijding van de naoorlogse woonwijk. De bevrijding van de naoorlogse woonwijk.
Workshops Velt.
Een boeiende moestuin ook op jouw school!
Workshops Wildernis.
Logisch dus dat je je indeling opbouw en plantenkeuze daarop aanpast. De profs van Rooflife geven tijdens deze workshop uitleg over de basis van een daktuin hoe zorg je dat je straks ook echt kan genieten van jouw stukje groen in de lucht? Wanneer woensdag 19 april 19.00 21.00 in Wildernis. Kosten 25 euro inclusief koffie/thee. Om je op te geven stuur je een mailtje naar workshops@wildernisamsterdam.nl met je naam telefoonnummer en welke workshop je wilt volgen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Maandagavond 15 mei 2017 19.00 uur. Composteren in de stad. Door zelf thuis te composteren verminder je je afvalstroom en produceer je zelf compost van de beste kwaliteit.
WORKSHOPS.
Fotografeer je nu op de automatische stand? Wil je meer uit je camera halen? Overweeg je de aanschaf van een nieuwe camera? Dan is de introductie workshop een absolute aanrader. In korte tijd worden alle knopjes en wieltjes behandeld en ga je ontdekken wat de maximale kwaliteit is van je camera zodat jij de mooiste foto's gaat maken. Onder begeleiding in het centrum van Rotterdam nachtfoto's maken. Tijdens deze drie uur durende workshop leer je alle aspecten van avond en nachtfotografie. Het gebruik van je diafragma de belichting het spelen met de sluitertijden en het gebruik van een statief kennen na afloop van deze workshop voor jou geen geheimen meer.
Workshops Olala Chocola.
Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop bonbons maken Plus. Bij deze workshop gaat u ook 24 bonbons maken. Als extra maakt u een. In samenwerking met restaurant Het Pakhuis in Haarlem bieden wij u dit overheerlijke arrangement aan. Restaurant Het Pakhuis is gevestigd in een monumentaal pand in het karakteristieke. High tea arrangement Gorinchem. Uw bonbonworkshop combineren met een gezellige high tea? Dit is mogelijk bij Olala Chocola eerst gaat u uw eigen bonbons maken en vervolgens gaat u genieten van een heerlijke high tea. High tea arrangement Haarlem.
creatieve workshops Atelier Luna.
Voor een creatief bedrijfsuitje vrijgezellenfeest of kinderverjaardag kun je bij Atelier Luna terecht. Sieraden maken servies beschilderen mozaïeken of een leuke home-deco workshop er is voor iedereen iets leuks te doen. Wij zijn gesloten van woensdag 19 juli t/m zaterdag 29 juli. Op woensdag 2 vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus weer open van 12.00 17.00! Daarnaast hebben wij een prachtige kralenwinkel waar alles te vinden is voor het maken van sieraden! Wij zijn per november 2016 verhuisd naar de Tweede Walstraat 95. 1 straatje achter de van Welderenstraat. De openingstijden van de kralenwinkel zijn. Workshops kunnen op alle dagen van de week worden gereserveerd!

Contacteer ons