Zoeken naar workshop

workshop
 
Tuinworkshop.nl Workshops van Modeste Herwig Home.
Tuinworkshops van Modeste Herwig. Vanuit een passie voor tuinen en planten bieden wij workshops aan voor tuinliefhebbers en tuinontwerpers. Wil je nieuwe plannen maken voor de beplanting in je tuin volg dan de workshop Seizoenenborder. Ontwerp je eigen tuin. Wil je een ontwerp maken voor je tuin én de beplanting volg dan de workshop Ontwerp je eigen tuin. Wil je meer tuinplanten leren kennen volg dan de workshop Tuinplantenkennis. Wil je planten bloemen en tuinen fotograferen volg dan de workshop Tuinfotografie.
SpringinTheater Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater.
1 mei 2016 241 pm. Een jaar geleden was de eerste Improv XL en de volgende sessie zal met Pinksteren 15 mei bij Ruigoord zie. 29 april 2016 721 pm. De workshop SpringinTheater workshop Net als in de film muziek als extra speler die komende zondag. 28 april 2016 1023 am.
Workshop Inspiratiehuis 2020.
U heeft recent nieuwe keukenapparatuur gekocht en nu wilt u graag weten hoe u deze het beste kunt gebruiken? Neem dan eens deel aan één van de leuke en leerzame kookworkshops in inspiratiehuis 2020. In de compleet uitgeruste kookschool gaat u samen met een professionele kok aan de slag om met gebruik van verschillende technieken de beste resultaten te bereiken. Zo leert u uw nieuwe apparaten kennen en kunt u alle vragen stellen die u nog heeft.
IK de workshop.
Programma Docenten Extra's Testimonials Praktische informatie Intake test Foto video. Hoe gezond egocentrisme leidt tot meer effectiviteit! Je bent de hele werkdag knetterdruk meetings projecten het thuisfront dat zich afvraagt waar je blijft nog één urgent telefoontje. Je vraagt je af wat heb ik nou echt bereikt vandaag? Ik hol wel hard maar hol ik eigenlijk wel de juiste kant op? Op 26 januari leer je je eigen prioriteiten stevig voorop te stellen en minder afhankelijk te zijn van de plannen van anderen.
Workshops Velt.
Een boeiende moestuin ook op jouw school!
Workshops Wildernis.
Logisch dus dat je je indeling opbouw en plantenkeuze daarop aanpast. De profs van Rooflife geven tijdens deze workshop uitleg over de basis van een daktuin hoe zorg je dat je straks ook echt kan genieten van jouw stukje groen in de lucht? Wanneer woensdag 19 april 19.00 21.00 in Wildernis. Kosten 25 euro inclusief koffie/thee. Om je op te geven stuur je een mailtje naar workshops@wildernisamsterdam.nl met je naam telefoonnummer en welke workshop je wilt volgen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Maandagavond 15 mei 2017 19.00 uur. Composteren in de stad. Door zelf thuis te composteren verminder je je afvalstroom en produceer je zelf compost van de beste kwaliteit.
WORKSHOPS.
Fotografeer je nu op de automatische stand? Wil je meer uit je camera halen? Overweeg je de aanschaf van een nieuwe camera? Dan is de introductie workshop een absolute aanrader. In korte tijd worden alle knopjes en wieltjes behandeld en ga je ontdekken wat de maximale kwaliteit is van je camera zodat jij de mooiste foto's gaat maken. Onder begeleiding in het centrum van Rotterdam nachtfoto's maken. Tijdens deze drie uur durende workshop leer je alle aspecten van avond en nachtfotografie. Het gebruik van je diafragma de belichting het spelen met de sluitertijden en het gebruik van een statief kennen na afloop van deze workshop voor jou geen geheimen meer.
Workshops Doe@ding.
Workshop Beloved Moment Design in Utrecht.
Na de theorie zal ik ook een demonstratie geven met een koppel om het geleerde in praktijk te laten zien. Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor fotografen die geïnteresseerd zijn in fotografie. Ben je een fotograaf en wil je natuurlijke en eerlijke emoties vastleggen dan is deze workshop echt iets voor jou. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit heel eenvoudig kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel. De groep blijft klein maximaal 10 personen. Waar wordt de workshop gegeven? Vanuit Utrecht geef ik deze workshop. De locatie is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat is het gratis parkeren.

Contacteer ons