Meer resultaten voor themafeest rotterdam

themafeest rotterdam
 
Themafeest Rotterdam feest met origineel thema op toplocatie.
U wilt een origineel themafeest organiseren in Rotterdam en/of omgeving? U kunt de volledige organisatie van uw feest met een gerust hart aan ons overlaten. Ons team heeft de creativiteit en ervaring om er voor al uw gasten een onvergetelijk themafeest van te maken. Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen de locatie één van onze partyschepen aankleding in thema drank en catering en passend entertainment. Kortom alles tot in de puntjes geregeld.
Themafeesten Puur Rotterdam.
Vergaderlocatie De Grote Werf. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 2017 Copyright Puur Rotterdam Contact en adres Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events Algemene voorwaarden Bedrijfsuitjes in Rotterdam met maximaal effect voor elk budget 2017 Copyright Puur Rotterdam Contact en adres Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events Algemene voorwaarden. Bel ons op 010-7271205. Stuur ons een bericht. Op dit moment zijn we gesloten. Ga naar het contactformulier.
Thema feest Miami Moonlight Cruise te Rotterdam. Arrangement Event Store.
wachtwoord vergeten inloggen contact. Thema feest Miami Moonlight Cruise te Rotterdam. Tijdens een avond cruise eten drinken dansen en uitgaan te Rotterdam. Dit thema feest te Rotterdam is interactief u mag alles maar moet niets! Grappen grollen dansen op stoelen en tafels een polonaise of een dansje op het podium u kunt alles verwachten tijdens deze avonden. Een gedurfde grap en hilarische opmerking van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Uitgaan tijdens een heerlijke avond eten drinken dansen feesten en lachen. Natuurlijk mag u ook de hele thema feest genietend het spektakel aanschouwen onder het genot van een heerlijke maaltijd en drankje.
Themafeesten in Rotterdam Meer dan 15 uitjes bij Maasstadevents.
Kies uit 250 groepsuitjes. De scherpste prijzen van Amsterdam. Geprezen om service flexibiliteit. Op zoek naar een onstuitbaar opzwepend en vet themafeest in en rond het centrum van Rotterdam? Is er een speciale aanleiding om een gezellige party te organiseren? Hier vindt u allerlei soorten themafeesten voor uw bedrijfsparty of feestje met al uw vrienden. Themafeesten die bol staan van de gezellige momenten en geheel aangekleed zijn in stijl. Zoals bijvoorbeeld onze Rotterdamse Disco Party. Met live entertainment DJs fraaie decors en al het andere dat een lekker feest tegenwoordig gewoon nodig heeft.
Bourgondisch-eten arrangement en uitje bij Themarestaurant de Heksenkethel.
Klik hier om ons een e-mail te sturen. Klik hier om onze website te bezoeken. Hartelijk welkom bij themarestaurant de Heksenkethel. Er was eens een themarestaurant in hartje Rotterdam genaamd De Heksenkethel. Beroemd in de stad zelf maar ook daarbuiten. Van heinde en verre kwamen mensen er hun bruiloft personeelsuitje of vrijgezellenfeest vieren. Om er op thema-avonden variërend van Griezelfeest tot Maffiaspektakel echte heksen griezels kwakzalvers en narren tegen te komen. Bent u bezig met het organiseren van een onvergetelijk feest?
Themafeest DJ Sounds Rotterdam.
INSTALLATIES WAT DOEN WIJ VOOR U. LICHT EN GELUID CAMERA'S. DRIVE-IN WAT DOEN WIJ VOOR U. BEDRIJFSFEEST HUWELIJKSFEEST SCHOOLFEEST THEMAFEEST HOCKEYFEEST POPCORN PARTY DJ. CONTACT NEEM CONTACT OP. Wij verzorgen uw themafeest graag in een uniek thema en gaan creatief aan de slag met uw wensen. Uw gasten worden de gehele avond op verassende wijze geamuseerd! Wij hebben al verschillende feesten georganiseerd met leuke themas zoals Après-ski party Het wilde Westen Back to the 70s/80s De DJs zullen uw favoriete muziek en de verzoekjes van uw gasten draaien. De thema feesten van DJ Sounds garanderen u een onvergetelijke avond! Wij werken alleen met professionele apparatuur die wordt aangepast aan de locatie het aantal gasten en uw budget.
FeestProducties Themafeest op maat.
Originele themafeesten op maat in Rotterdam. Bent u klaar voor een onvergetelijk uniek themafeest in Rotterdam?
HOME themafeestkostuums.nl Themafeestkostuums.nl.
KVS SPANNEND en ONVERWACHTS. KVS verdubbeld de feestvreugde. WESTERN thema bij KVS. KVS en OUD HOLLANDS. Adres KVS Innsbruckweg 112 3047 AH Rotterdam Bedrijvenpark Noord-West. KVS MAGAZIJN kunt u vinden in het Bedrijvenpark Noord-West in Rotterdamd vlak bij afrit 11 volg S114 op de A13. Wij zijn gevestigd in het AIRGATE CENTRUM aan de Innsbruckweg 112 in bedrijvengebied NOORD-WEST. Via het INTERNET zijn we altijd te bereiken. Het zoeken tussen onze meer dan duizend kledingstukken en kostuums is natuurlijk het leukst! We zijn altijd geopend op maandagen tussen 1915 uur en 2015 uur. tijdens feestdagen of vakantie periodes hanteren wij soms afwijkende openingstijden.
Personeelsfeesten Rotterdam 20 tot 900 personen.
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier. Ben je op zoek naar een personeelsfeest voor 40 tot 300 personen in Rotterdam met een vleugje Latijns-Amerikaans temperament? Dan is dit themafeest misschien wel het best passende alternatief. Tijdens het feest genieten de gasten van zowel een workshop salsa dansen als een workshop cocktail shaken. En de Latijns-Amerikaanse DJ zorgt er vervolgens voor dat de feestvreugde tot on-Europese hoogtes zal toenemen. Tijdens dit personeelsfeest zijn onbeperkte drankjes en diverse warme en koude hapjes inbegrepen.

Contacteer ons