Resultaten voor gebouw de rotterdam

gebouw de rotterdam
 
De Rotterdam Vertical city.
Binnenkort vindt u hier onze compleet nieuwe website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Binnenkort vindt u hier onze compleet nieuwe website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. De Rotterdam 2017. Back to top.
De Rotterdam gebouw Rotterdam Info toeristische info / VVV.
De Laurenskerk lag in het verleden aan de rivier de Rotte die de bakermat vormde van Rotterdam. De imposante kerk werd gebouwd tussen circa 1449 en 1525 en is het enige nog resterende laatgotische gebouw uit het van oorsprong middeleeuwse Rotterdam.
De Rotterdam City Rotterdam Stadsgids Rotterdam.
Een bezoek aan Rotterdam zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het gebouw De Rotterdam, één van de architectuuriconen van Rotterdam. Het grootste multifunctionele gebouw van Nederland naar een ontwerp van Rem Koolhaas werd voltooid in 2013. De Rotterdam is een multifunctioneel gebouw op de Wilhelminapier.
Rondleiding door gebouw De Rotterdam YouTube.
Published on Nov 21, 2013. Het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam, is zo goed als af. Alleen de inrichting moet nog gebeuren. Architect Rem Koolhaas is blij met het resultaat: Soms" maak je iets op papier en weet je niet hoe het eruit komt te zien.
Nederlands hoogste gebouw komt in Rotterdam NRC.
Ondanks alle bewaren mag hij toch gebouwd worden: de 215 meter hoge toren aan de skyline van Rotterdam. Het woningcomplex Zalmhaventoren wordt daarmee het hoogste gebouw van Nederland. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Grootste gebouw Nederland is open: bekijk De Rotterdam van Koolhaas NRC.
De Rotterdam, het grootste gebouw van Nederland, is vandaag opgeleverd. Het is een 150 meter hoge kolos van glas en staal en staat op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug. De Rotterdam, ontworpen door architectenkantoor OMA van Rem Koolhaas, beslaat 160.000 vierkante meter, verdeeld over 7588 verschillende ruimtes.
De Rotterdam Wikipedia.
De Rotterdam is een gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam dat in 1998 werd ontworpen door Rem Koolhaas. Het complex staat tussen de Toren op Zuid en Cruise Terminal Rotterdam en is eind 2013 voltooid; op 21 november 2013 ontving de grootste gebruiker, de gemeente Rotterdam, de sleutel.

Contacteer ons