Meer resultaten voor event bureau

event bureau
 
Make My Event Full Service Staff Agency Amsterdam.
Als geen ander weten we hoe belangrijk het is om een model te vinden met een passende uitstraling voor uw merk in combinatie. Make My Event organiseert regelmatig horeca en gastvrijheidstrainingen zodat onze medewerkers er tijdens. STYLING / HAAR VISAGIE.
Jibe Group Marketing bureau en Event bureau.
Wat we doen. Visuele event branding. Group maakt het managen van dit soort grote evenementen een stuk eenvoudiger." Creatief" en met enorme focus heeft Jibe! Group mijn verwachtingen overtroffen." Jullie" support heeft mij erg geholpen. Ik ben echt voor de volle 100% tevreden."
Bedrijfsevenementen op maat georganiseerd Evenementenbureau Puur Events.
Uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, marketing event of incentive wordt een onvergetelijke beleving. We zijn puur en transparant. Zeldzame eigenschappen die helpen bij een excellente voorbereiding, budgettering en organisatie. Een echt goed event blijft hangen tussen de oren. Niet voor even maar jaar na jaar.
Eventbureau Evenementenbureau Eindhoven Evenementenbureau Evenementenbureau The voor Event de Agency organisatie verzorgt van elk stijlvolle business events event, By special The event, Event incentiv
Jerica is onmisbaar voor The Event Agency en is specialist in grote en complexe events. Jerica is, evenals Naomi, ook beschikbaar voor consulting projecten. Ook presenteren wij graag onze styling professional Thom! Met zijn timmermansoog en ruimtelijk inzicht is hij de man voor alle event styling projecten.
Vacatures eventbureau Buro In!
In het hoogseizoen, voorjaar en najaar, zul je vaker ingezet worden dan in de winter en de zomervakanties. Vind jij het leuk om mensen te enthousiasmeren, ben je niet bang om mensen aan te sturen, ben je creatief en ondernemend? Dan pas jij wellicht binnen ons event team!
Arling Events Communicatie.
Arling is een bureau dat u elke keer verrast. ZIE WAT WIJ DOEN. Grote of kleine events, particulier of zakelijk: bij Arling denken we altijd effectief mee. Van een creatief concept tot en met een perfecte organisatie. Zo haalt u meer uit een event.
SPITZ congres event.
SPITZ congres event in Den Haag is op zoek naar een stagiaire. SPITZ is een congres en evenementenbureau in Den Haag dat behoorlijk aan de weg timmert en is een begrip voor hen die een congres, seminar of evenement willen organiseren op een wijze die anders is. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau.
Event bureau, eventbureaus, event buro Viking Entertainment.
Vrijwel alle werknemers hebben ervaring in het werkveld en kunnen daardoor de beleving optimaal overbrengen naar de klant, dit in tegenstelling tot veel andere event bureaus. Kortom, Viking is een zeer succesvol event bureau en kan elke wens naar succesvol eindresultaat brengen.
Young Event Organisatie, coordinatie en ondersteuning van uw evenement Young Event.
Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning van uw bedrijfs-evenement. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, uitjes, event festival en meer.

Contacteer ons