Resultaten voor evenementen

evenementen
 
Breda Evenementen Ticketservice Concerten Agenda VVV Breda.
De stad bruist het hele jaar door van de grote en kleine evenementen. Concerten tentoonstellingen markten of sportieve evenementen voor elk wat wils op elk moment. Bij de VVV kunt u voor veel evenementen in Breda uw kaarten kopen. Bij de VVV's en heel veel toeristische adressen in de regio kunt u gratis de Uit en Thuiskrant afhalen. Hierin staat een overzicht van evenementen en tentoonstellingen in West en Midden Brabant.
Weert bruist! Evenementen Activiteiten in Weert Met ons. In Weert.
Door de vele concerten theatervoorstellingen weekmarkten en exposities is Weert uitgegroeid tot een evenementenstad pur sang. De stad bruist van de activ
Amsterdam verhardt strijd tegen geluidsoverlast en wil strengere normen voor evenementen Binnenland Voor nieuws achtergronden en columns.
Amsterdam verhardt strijd tegen geluidsoverlast en wil strengere normen voor evenementen. De gemeente Amsterdam gaat proberen de overlast van evenementen in de hoofdstad te beperken. De gemeente bepaalt voortaan aan welke geluidseisen festivals moeten voldoen. Voor 21 belangrijke locaties komen er ook specifieke eisen om onder een nieuwe decibelnorm te blijven. Door Pieter Hotse Smit 19 juli 2017 1700. Meer gemeenten worstelen met de overlast van festivals. De gemeente Rotterdam kondigde eerder deze week een stop aan op het verlenen van vergunningen voor festivals omdat de politie kampt met een tekort aan personeel. De gemeenteraad van Breda eiste onlangs in een motie dat de geluidsoverlast beperkt wordt.
Evenementen festivals in Apeldoorn Uitinapeldoorn.
Dit zijn alle kleinschalige middelgrote en grote evenementen die er dit jaar op het programma staan. Bekijk het gehele aanbod of selecteer op datum. Vandaag Morgen Dit weekend. Actief Outdoor Cafés Podia Evenementen Exposities Filmspecials Kids Theater Dans Cabaret Weekendtips Alles. 03 jul 21 aug. 05 jul 27 sep. 21 jul 22 jul. het nationale park de hoge veluwe.
Evenementen Uit in Enschede.
Enschede Muziek in de Straten. Food Truck Festival TREK. Kunst in het Volkspark. In de agenda vind je alle actuele evenementen. Bekijk het evenementenoverzicht van 2017. Alle evenementen die in 2017 worden georganiseerd vind je hier handig in één overzicht! Actuele evenementen in Enschede. Kom jij hem ook ERVAREN de oudste marathon van Nederland? Op zondag 23 april gaat hij weer van start. Dit jaar is er een nieuwe naam voor de Oranjedagen Koningsfestival Enschede. Twee dagen feest gezelligheid en. Hardfest is hét hardstyle hardcore event tijdens Koningsdag!
Evenementen Amsterdam evenementenkalender Amsterdamse binnenstad.
Karaoke bij Casablanca Muziek. Proef de Oude Stad. Over Amsterdam Oude Stad. Onderstaand vindt u een aantal langlopende evenementen en tentoonstellingen. Exposities voorstellingen en festivals worden overzichtelijk per maand aangegeven. Klik op de maand waarin u Amsterdam wil bezoeken en u ziet direct wat er te doen is. Heeft u een tip voor de evenementenkalender? Meld het ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bampo Old crafts new design from China. Data 27 juni t/m 24 september 2017.
Evenementen Gemeente Deventer.
Evenementen VVV Arnhem Nijmegen.
Ontdek alle evenementen in de regio. 19 jul 21 jul. Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen 2017. De 101ste editie van de Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 18 t/m 21 juli. The Walk of the World is het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige bosrijke omgeving. 19 jul 21 jul.
Feest festival evenementen.
Cursussen lessen en workshops. Zoek op categorie do Vandaag vr Morgen Dit weekend Deze week. Marché Hoezee creatieve zomer markt. Marché Hoezee creatieve zomer markt. 27 jul 3 aug. Vredes-tipi/tenten-kamp ihkv viering 350 jaar Vrede van Breda. 27 jul 3 aug. Vredes-tipi/tenten-kamp ihkv viering 350 jaar Vrede van Breda.

Contacteer ons