Zoeken naar kinderactiviteiten rotterdam

kinderactiviteiten rotterdam
 
Overdekte uitjes met kinderen in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Overdekte uitjes met kinderen in Rotterdam CityR 2017-03-03T0858590000. Leuke binnenactiviteiten in Rotterdam voor kinderen als het regent of als het slecht weer is tijdens de herfstvakantie of de zomervakantie? We hebben de leukste en beste indoor en overdekte uitjes met kinderen op een rijtje gezet. Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van 535 m miniatuurwereld. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met Rotterdam in miniatuur inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa.
Kinderactiviteiten in de meivakantie ss Rotterdam.
Kinderactiviteiten tijdens de meivakantie. Op zaterdag 22 april zondag 23 april zaterdag 29 april en zondag 30 april worden er extra kinderactiviteiten georganiseerd op het ss Rotterdam. Kinderen zijn speciale gasten aan boord waarbij Kapitein Kaap en zijn vrienden je van harte welkom heten. Uw kinderen kunnen zorgeloos en in alle vrijheid genieten. 1000 1700 uur Speurtocht over het schip. 1300 1700 uur Knutselen in de speciale Kids Room. 1400 1530 uur Filmvertoning Bobby en de Geestenjagers die zich afspeelt op het ss Rotterdam. Lente Arrangement vanaf 9550 p.p.p.n. De dagen worden langer en de zon laat zich weer zien. Het wordt weer lente!
Kidsactiviteiten in Rotterdam Uitagenda Rotterdam.
Ga naar het theater museum of geniet van muziek en dans. facebook twitter mail whatsapp. Wil je je favorieten opslaan? Log dan in met Facebook. Bekijk de kids agenda btn-ico. De agenda voor de kleintjes. Stap aan boord bij het Maritiem Museum. Deze zomer vaar je door Rotterdam op de historische schepen van het Maritiem Museum. Maritiem Museum Rotterdam Expo. een neus voor douanewerk.
De groene agenda DE GROENE UITAGENDA VAN ROTTERDAM E.O.
De Bibliotheek Ridderkerk Centrum. Ridderkerk Zuid Holland 2981 GD Nederland. Zonnepont reist weer naar het griendmuseumpad. Dordrecht Zuid Holland 3313 LP Nederland. Zonnepont reist weer naar het griendmuseumpad. Dordrecht Zuid Holland 3313 LP Nederland. Alle evenementen Komende evenementen. De Bibliotheek Ridderkerk Centrum.
Bedrijfsuitje in Rotterdam vanaf 99 per persoon VVC.
Geef dit vooraf aan ons door zodat wij het eten en drinken hierop aanpassen. Bekijk voor meer informatie over hapjes en drankjes tijdens het bedrijfsuitje in Rotterdam onze horeca-pagina. Rotterdam is de grootste havenstad van Europa en heeft ook nog eens het grootste indoor jazzfestival ter wereld het North Sea Jazz Festival. De binnenstad van Rotterdam is erg gezellig met diverse leuke cafétjes en uitgaansgelegenheden. Overdag kunnen er diverse opdrachten worden uitgevoerd in de binnenstad en s avonds kan er goed feest worden. Zo is er altijd wel een ideale plek te vinden om het bedrijfsuitje passend af te sluiten in Rotterdam.
TIP leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Rotterdam.
In Rotterdam hebben we leuke theaters mooie musea fijne concertzalen prachtige bibliotheken natuurbezoekcentra en nog veel meer leuke locaties die allemaal hun eigen kinderactiviteiten organiseren. En dan hebben we ook nog eens al die gave festivals! Vind hieronder activiteiten op datum of kijk in onze Eropuit-categorie voor activiteiten die je élke dag kunt doen. kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar.
Binnenactiviteit Rotterdam.
Miniworld Rotterdam er wacht een hele wereld op jou! Gratis speurtocht voor kinderen. geopend open op zondag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Treinen auto's Rotterdamse hotspots en complete havens zijn tot in detail nagemaakt. Zie Rotterdam van bovenaf zoek alle grappige scènes en laat de miniwereld bewegen! Loungen en glowgolfen tussen de Hollywood-sterren. geopend elke dag geopend. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Je voelt je een ster in het Hollywood Café de Kuip in Rotterdam! Nip aan een cocktail in het glamoureuze café en spot de decors uit Friends of de Titanic. En speel daarna een ronde Hollywood Glowgolf. Speel glowgolf in 3D bij GlowGolf Rotterdam.
Kunst cultuur en natuur beleven met kinderen in de regio Rotterdam! Met uitagenda vol activiteiten voorstellingen festivals cursussen nieuws en tips.
Zoekresultaten verschijnen in de rode blokken hieronder. RSS-feed van deze resultaten. Geef jij dans teken muziek knutsel kunst fotografie of andere lessen? Schrijf je nu in voor onze cursuspagina! Toen wij van Rotterdam vertrokken. voor peuters en kleuters.
Museumkids.nl Gratis games en de leukste musea voor kinderen.
t/m 7 februari 2016. Heb jij het werk van de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring al eens gezien? Bekijk de tentoonstelling in Kunsthal Rotterdam doe de speurtocht en knutsel in het KunsthalLAB. 21 juli t/m 24 januari 2016. Bouw een aquaduct roei in een Romeinse boot schiet met een katapult het kan allemaal in de familietentoonstelling High Tech Romeinen in Museum Het Valkhof. 1 juli t/m 1 juli 2016. Plaatjes van pop en filmsterrentekeningen en hartjes maar ook huiswerk lesroosters en cijferlijsten Bekijk oude schoolagenda's in het Nationaal Onderwijs. Bezoek het Panorama in Eye Filmmuseum. de nieuwe permanente presentatie met filmapparaten uit de geschiedenis van de film en interaciteve installaties.

Contacteer ons