Meer resultaten voor kinderactiviteiten rotterdam

kinderactiviteiten rotterdam
 
een Dagje Uit in Rotterdam: Bespaar tot 70% op een dagje uit in Rotterdam GROUPON.nl.
Bezoek dan gezellig het Nederlands Fotomuseum en leer meer over de geschiedenis van de fotografie in Nederland. Met de kortingsbon uitstapjes Rotterdam kun je een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan activiteit in de gezellige stad. Kies voor een dagje voordelig genieten en bestel de kortingsbon uitstapjes Rotterdam!
Wat te doen in Rotterdam: de 10 beste activiteiten.
Activiteiten in de omgeving van citizenM Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Hilton Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Mainport Hotel. Activiteiten in de omgeving van Hotel New York. Activiteiten in de omgeving van nhow Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Rotterdam Marriott Hotel.
Kinderactiviteiten in de meivakantie ss Rotterdam.
Kom aan boord en beleef de unieke sfeer en het echte cruisegevoel zelf tijdens de meivakantie. Kinderactiviteiten tijdens de meivakantie. Op zaterdag 22 april, zondag 23 april, zaterdag 29 april en zondag 30 april worden er extra kinderactiviteiten georganiseerd op het ss Rotterdam.
Overdekte uitjes met kinderen in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Overdekte uitjes met kinderen in Rotterdam CityR 2017-10-06T1039380000.: Leuke binnenactiviteiten in Rotterdam voor kinderen? Bij regen of slecht weer in bijvoorbeeld de zomer of herfstvakantie valt er gelukkig genoeg te beleven in Rotterdam. Op deze pagina vind je de leukste en beste indoor en overdekte uitjes speciaal voor kinderen.
De groene agenda DE GROENE UITAGENDA VAN ROTTERDAM E.O.
beverbos bevers biesbosch binnenweg brienenoordeiland cursus dag van de architectuur Dakakker dakpaviljoen destaduit dordrecht familie familievoorstelling fietstocht gratis groene vingers halve maen kano kanotoscht kinderbevertocht kinderen krekentocht lammetjes midden delfland natuurmonumenten natuurvereniging Ijsselmonde nbries ontwerp je eigen tuin popup theehuis rotterdam rotterdam festivals schapenboerderij stadstuinwinkel stek tentoonstelling theater tiengemeten vaartocht vaartoscht varen vockestaert waait wandelen workshop zonnepont.
Kunst, cultuur en natuur beleven met kinderen in de regio Rotterdam! Met uitagenda vol activiteiten, voorstellingen, festivals, cursussen, nieuws en tips.
Schrijf je nu in voor onze cursuspagina! Stad van Nederland. Activiteit: 6-12 jaar. Toen wij van Rotterdam vertrokken. Activiteit: 0 jaar. Villa Zebra: ZELF! voor peuters en kleuters. Activiteit: 3-6 jaar. Ben niet bang. Activiteit: 6-12 jaar. Activiteit: 12-99 jaar.
Kidsproof Rotterdam, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Rotterdam. Kidsproof 2017 info@kidsproof.nl Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Rotterdam vind je hier!
Kinderuitjes Rotterdam WegmetdeKids.
Bij de kinderuitjes in Rotterdam staat alle informatie die u maar wilt weten. Van foto's' en teksten over de kinderuitjes in Rotterdam tot de prijzen, openingstijden en contactgegevens. Wat dacht u van een bezoek aan een bijzonder museum met diverse kinderactiviteiten als bijvoorbeeld een speurtocht?
Families en kinderen Kunsthal.
Over de Kunsthal. Wie we zijn. Wat we doen. Raad van Toezicht. Werken bij de Kunsthal. Pers en beeld. Steun de Kunsthal. Alles over steunen. Verhuur en evenementen. Dinsdag t/m zaterdag. 10 17 uur. 11 17 uur. 3015 AA Rotterdam.

Contacteer ons