Zoeken naar evenementen rotterdam

evenementen rotterdam
 
Eten en drinken-evenementen Rotterdam Eventbrite.
Waar zijn mijn tickets? Contact opnemen met de organisator van het evenement.
Evenementen in Rotterdam Uitagenda Rotterdam.
Soms lijkt het of Rotterdam nooit slaapt. Uitagenda Rotterdam verzamelt alle festivals en evenementen in de agenda. Van de ZomerZondagen in het Park en jazzfestival North Sea Round Town op meer dan 200 binnen en buitenlocaties tot de feesten op Koningsdag. Van markt tot festival. Er gaat geen week voorbij zonder geweldige evenementen in Rotterdam. De ene week struin je hebberig over de hippe Swan Market met de geur van heerlijk eten om je heen. De andere week sluit je jezelf hikkend van het lachen op in theaters bij het cabaretfestival Cameretten.
Evenementen in Rotterdam overzicht met leuke en actuele evenementen in Rotterdam Youropi.com.
Klik hier voor meer informatie. download gratis city guide. Het hele jaar door is er wel wat te doen in Rotterdam de stad is dan ook een vruchtbare voedingsbodem voor cultuur muziek en sport. Welbekend en zeker het bezoeken waard zijn het tropische Zomercarnaval Internationaal Film Festival de Wereldhavendagen en North Sea Jazz. Daarnaast vinden er nog veel meer festivals beurzen toernooien en feesten plaats want Rotterdam bruist het hele jaar door van de evenementen. De stad is niet voor niets al drie keer uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar!
Evenement Centrum Djoj Rotterdam.
Centrum Djoj te Rotterdam organiseert lezingen workshops concerten festivals en andere evenementen met internationale coaches therapeuten trainers auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen. De volgende evenementen en festivals staan op de agenda. AAU Single Event i.s.m. Op Hodenpijl 31 okt. 2e Nationale Astrodag 1 nov. AAU Single Event i.s.m.
Actuele evenementenkalender Rotterdam Festivals.
De website van Rotterdam Festivals maakt gebruik van cookies. Voor festivalbezoekers Voor professionals Over Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals helpt organisatoren van evenementen in de stad graag op weg. Start hier je route en volg de stappen om alles te weten te komen over het organiseren van een evenement in Rotterdam. Voor vragen over het evenementenbeleid of financiƫle ondersteuning. Management assistent festivals en projectleider CAR. Voor vragen of het aanmelden van evenementen voor een plaats op de evenementenkalender. Rotterdam Festivals weet veel over het Rotterdamse cultuurpubliek.
Evenementen in Rotterdam van Maasstad Events.
Onze arrangementen kunnen standaard geboekt worden of aangepast naar uw wensen dus op maat. U mag het zeggen! Uw dagje uit in deze mooiste stad aan de Maas wordt een fantastische belevenis. Ludiek gezellig en vol energie! Reserveer jullie uitje in Rotterdam bij de enthousiaste medewerkers van Maasstad Events! Wij zullen zorgen voor de perfecte organisatie van uw evenement! Stel al uw vragen aan Pieter! Foto wandeling door Rotterdam.
Nieuws en Evenementen Haven van Rotterdam.
Hier vind je nieuws en persberichten en kun je de Havenkrant lezen. Laat je inspireren door columns showcases en insights. Ook vind je hier een overzicht van de evenementen in de haven en de evenementen waar de haven van Rotterdam bij betrokken is. Persbericht 25 oktober 2016. Bedrijfsleven roept overheid op tot maken van klimaatwet. Het Nederlandse bedrijfsleven omarmt de klimaatdoelen van Parijs voor 2050 en doet een gezamenlijke oproep aan de overheid om hoge prioriteit te geven aan de versnelling van de energietransitie. Persbericht 24 oktober 2016. Overslag haven Rotterdam neemt eerste negen maanden 19% af. In vergelijking met de zeer goede drie kwartalen van 2015 54% is de goederenoverslag in dezelfde periode dit jaar met 19% gedaald.
Rotterdam.nl Evenementen.
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English. Tourist info available in English. Selectie van Rotterdamse evenementen. Zomer bij Outdoor Valley. Deze zomer kunnen kids en hun ouders meedoen aan spannende natuuractiviteiten in het Bergse Bos. Dagelijks zijn er twee activiteiten. Voor kinderen zonder zwemdiploma is 1 op 1 begeleiding verplicht. Het centrum van Rotterdam is van 25 juli tot en met 29 juli het podium voor zomerse optredens optochten en talkshows van Rotterdam Unlimited. Het hoogtepunt van dit festival is de Straatparade op za.
Festivalkalender Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Festivals en evenementen Rotterdam 2017. Rotterdam is een echte festivalstad en werd al meerdere keren uitgeroepen tot IFEA World Festival Event City. In deze festivalkalender vind je een actueel overzicht van de beste festivals en evenementen in Rotterdam. Blijf op de hoogte laat je inspireren en vind jouw favoriete Rotterdamse festival! Juli 2017 Festivalkalender Rotterdam. 1 t/m 9 juli 2017. North Sea Jazz Round Town. North Sea Jazz Round Town toont het beste wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van jazz.

Contacteer ons