Meer resultaten voor rotterdam events

rotterdam events
 
Zwarte Zwaan Events Activiteiten voor elke groep en elk budget! facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
De EscapeXperience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Een totaal nieuw concept, ontwikkeld door Zwarte Zwaan Events. De Atoombunker is een uniek escape experiment met een onovertroffen adrenaline niveau, onvergetelijke uitdagingen en unieke ervaringen. Stap in deze enorme, en échte, atoombunker en ervaar een spel dat het uiterste vraagt van elke. Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma. Rondje Rotterdam met Roel.
Evenementen WTC Rotterdam.
Rotterdamse Ondemersprijs 2017. Uitreiking van de Rotterdamse Ondernemersprijs voor goed. 17/01/18 tot 18/01/18. People's' Business 2018. Het grootste kennis en netwerkevent voor ondernemers! De grootse GIS Conferentie van 2017 in WTC Rotterdam. WTC NL Mastercourse: Doing Business in the USA.
Rotterdam events DO DRINK DINE Zwarte Zwaan Events. facebook-icon. youtube-icon.
Splashtours rijdt langs de mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas! De tour wordt vervolgd door het water en vaart langs de spectaculaire skyline van de stad. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Created with Sketch. Created with Sketch. Officieel partner van. Zwarte Zwaan Events.
Agenda Rotterdam Alle evenementen in Rotterdam op een rij!
Naast de grote evenementen in Rotterdam, zoals de bekende festivals en sportevenementen, vind je ook de de grote beurzen en allerlei andere activiteiten in onze Rotterdam agenda. Op de agenda van Rotterdam staat ook de aankomst van alle grote cruiseschepen.
Evenementenlocatie Rotterdam Voor al je uitjes! Fundustry Events.
Veel horeca mogelijkheden. In Rotterdam heeft Fundustry Events een centrale locatie dat geschikt is voor verschillende soorten uitjes. Met een groot indoor paintballveld, aparte quiz ruimtes en een grote horeca ruimte, bieden wij genoeg opties voor een leuk uitje. Met een eigen bar en keuken verzorgen we de gehele horecabehoeften gedurende de hele dag.
Industriële locaties voor meetings events in Rotterdam Inspirerende Locaties.
Industriële locaties voor meetings events in Zoetermeer. Industriële locaties voor meetings events in Scheveningen. Industriële locaties voor meetings events in Dordrecht. Industriële locaties voor meetings events in Hoofddorp. Industriële locaties voor meetings events in Rotterdam. Industriële locaties voor meetings events in Gouda.
OCEANDIVA Evenementenlocatie Rotterdam.
Rondom de stad ligt een uitgebreid netwerk aan rijkswegen en verbindingen en maakt Rotterdam uitstekend bereikbaar vanuit iedere richting met de auto of het openbaar vervoer. Als u voor de OCEAN DIVA evenementenlocaties Rotterdam kiest als locatie, zullen uw gasten de metropool ervaren als nooit tevoren.
Teambuilding en bedrijfsuitjes op maat Pegasus Events.
Rotterdam op zn mooist met Pegasus Events! Bekijk alle uitjes. Unieke tabletgame op het water. Rotterdam origineel ontdekken? Experience the city. A la carte. Een bijzonder event organiseren? Events to remember. Ruime ervaring in bedrijfsuitjes, incentives en maatwerk. Enthousiast team met event planners, instructeurs en gidsen.
Agenda Rotterdam Alle evenementen in Rotterdam op een rij!
Naast de grote evenementen in Rotterdam, zoals de bekende festivals en sportevenementen, vind je ook de de grote beurzen en allerlei andere activiteiten in onze Rotterdam agenda. Op de agenda van Rotterdam staat ook de aankomst van alle grote cruiseschepen.

Contacteer ons