Zoeken naar rotterdam events

rotterdam events
 
Art Rotterdam Week Event.
Evenementen WTC Rotterdam.
Rotterdam Ahoy Agenda.
Industriële locaties voor meetings events in Rotterdam Inspirerende Locaties.
Industriële locaties voor meetings events in Rotterdam. Zoekresultaten 1-15 van 15. Industriële locaties in Rotterdam vindt u op Inspirerendelocaties.nl! Of u nu op zoek bent naar een industriële Vergaderlocatie of naar een industriële evenementenlocatie op Inspirerendelocaties.nl vindt u altijd een geschikte locatie voor uw meeting of event.
Uitjes in Rotterdam v.a. 1350 Maasstadevents.nl.
Maasstad Events organiseert inspirerende en originele uitjes en bedrijfsuitjes in Rotterdam! Zoekt u een sportief of cultureel uitje rondvaart rondleiding met gids workshop vrijgezellenfeest activiteit bedrijfsuitje stadswandeling familie-uitje of groepsuitje in het hart van Rotterdam? Voor iedereen die Rotterdam écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment. Perfect professioneel en op maat georganiseerd. Alle uitjes kunnen aangepast worden aan uw wensen. Meer dan 10 jaar ervaring als organisatiebureau. Voor bedrijven én particulieren. Alle uitjes inclusief professionele gidsen en begeleiders.
Zwarte Zwaan Events Activiteiten voor elke groep en elk budget! facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
De EscapeXperience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Een totaal nieuw concept ontwikkeld door Zwarte Zwaan Events. De Atoombunker is een uniek escape experiment met een onovertroffen adrenaline niveau onvergetelijke uitdagingen en unieke ervaringen. Stap in deze enorme en échte atoombunker en ervaar een spel dat het uiterste vraagt van elke. Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma. Rondje Rotterdam met Roel.
Evenementenlocatie Rotterdam Voor al je uitjes! Fundustry Events.
Den Haag 15 min. In Rotterdam heeft Fundustry Events een centrale locatie dat geschikt is voor verschillende soorten uitjes. Met een groot indoor paintballveld aparte quiz ruimtes en een grote horeca ruimte bieden wij genoeg opties voor een leuk uitje. Met een eigen bar en keuken verzorgen we de gehele horecabehoeften gedurende de hele dag. Deze locatie is ideaal voor grote groepen tot 125 personen en heeft een grote gratis parkeerplaats. Meest populaire uitjes in Rotterdam. Wie is de Mol? Wie is de Mol? Vergeet alles dit is paintball!
Dé agenda van Rotterdam Rotterdam Tourist Information VVV.
9 aug 11 okt. Rotterdam Sight running Tours. 9 13 16 20 aug Rotterdam Sight running Tours. Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sight running Tours. 9 aug 27 aug. 9 10 11 12 aug Museumpark. Geniet negentien dagen lang van de beste blockbusters en de leukste arthouse. Met voorprogramma en lekkere hapjes en drankjes op het terras. Festivals Filmfestival Highlights Hoogtepunt Uitgelicht. 9 aug 16 aug. 9 16 aug Belasting Douane Museum. Een hondentrainer van de douane leidt je rond in de tentoonstelling WOEF! 9 aug 26 dec. Fossielenexpeditie op het Maasvlaktestrand. 9 12 13 20 aug FutureLand.
Ontdek de festivals in Rotterdam Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo.
Return to homepage English. Ontdek de festivals in Rotterdam. Uitgelicht Vier de zomer in tropisch Rotterdam. wo 19 t/m zo 30 juli. vr 21 juli t/m zo 13 augustus. za 22 t/m zo 30 juli. di 25 t/m za 29 juli. Uitgelicht Loungen in de stad. Duizel in het Park. vr 4 t/m zo 6 augustus.

Contacteer ons