Resultaten voor groepsactiviteiten rotterdam

groepsactiviteiten rotterdam
 
Welkom! Rotterdampas.
Met de Rotterdampas doe je het hele jaar door meer dan 750 leuke dingen gratis of met korting! Heb jij m al?
Activiteiten in Rotterdam Informatie data prijzen.
Wil je weten wat er tijdens jouw bezoek aan Rotterdam allemaal georganiseerd wordt kijk dan in onze Rotterdam Agenda! Er op uit in Rotterdam! Wil je weten wat je tijdens je bezoek aan Rotterdam nog meer kunt doen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina er-op-uit in Rotterdam! Hier vind je informatie over attracties bezienswaardigheden musea winkelen en andere leuke dingen die je in Rotterdam kunt doen.
Originele teamuitjes in Rotterdam 1001activiteiten.nl.
Regio Krimpen aan den IJssel. Teamuitjes in de 12 Provincies! Teamuitjes in populaire steden!
Outdoor activiteiten in Rotterdam Uitjesbureau.
Op zoek naar outdoor activiteiten in Rotterdam? De leukste outdoor activiteiten hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement in Rotterdam! Maak uw keuze uit de onderstaande outdoor activiteiten in Rotterdam. U kunt ook uitgebreid zoeken. Totaal 61 uitjes gevonden. 1 2 3 4 8. Met 80 tot 100 kilometer per uur over het water varen in een super snelle boot dat is wat RIB varen uniek maakt! Durft u de uitdaging aan? BTW Vanaf 25 personen. Lees meer Ultimate frisbee.
Binnenactiviteit Rotterdam.
Miniworld Rotterdam er wacht een hele wereld op jou! Gratis speurtocht voor kinderen. geopend open op zondag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Treinen auto's Rotterdamse hotspots en complete havens zijn tot in detail nagemaakt. Zie Rotterdam van bovenaf zoek alle grappige scènes en laat de miniwereld bewegen! Loungen en glowgolfen tussen de Hollywood-sterren. geopend elke dag geopend. ROTTERDAM ZUID-HOLLAND Je voelt je een ster in het Hollywood Café de Kuip in Rotterdam! Nip aan een cocktail in het glamoureuze café en spot de decors uit Friends of de Titanic. En speel daarna een ronde Hollywood Glowgolf. Speel glowgolf in 3D bij GlowGolf Rotterdam.
NVA Activiteitenkalender Zuid-Holland.
Aanmelden is gewenst via delft.aic@gmail.com. Klik hier voor de flyer met het filmoverzicht. Koffie-ochtend met als thema als uw partner autisme heeft. Eenmaal per maand bij het AIC Delft en AIC Rotterdam. Praten over uw ex-partner met autisme. Tijd 10.00 11.30 uur. Toegang en koffie of thee zijn gratis. U kunt geheel vrijblijvend bij ons binnen lopen verzoek is wel dat u om 10.00 uur aanwezig bent in verband met de opzet van de ochtend. Klik hier voor de flyer met de data. Autismecafé Dordrecht thema Passend Onderwijs en Autisme. Maandag 21 september 20.00 uur. Het autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van autistische kinderen en jongeren hun familieleden en andere belangstellenden. Het autisme café wordt vijf keer per jaar georganiseerd.
Teambuilding Rotterdam Teamuitje Rotterdam.
Wij organiseren dit in Rotterdam. Doel van teambuilding is om onderlinge samenwerking sociale binding vertrouwen groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Teambuilding uitjes worden regelmatig georganiseerd door bedrijven en instellingen zoals scholen en sportteams. Een goed team zorgt voor meer collegialiteit verbondenheid energie inzet productie en vermindert stress uitval gemopper en negatieve gevoelens. Een goed team geeft in elk opzicht onschatbaar meer rendement en zorgt voor een hecht team.
Activiteiten in Rotterdam De Uithof.
Op nog geen half uur rijden van Rotterdam is De Uithof met diverse leuke en sportieve activiteiten onder een dak de perfecte locatie voor een dagje uit! In De Uithof kan je onder andere skien of snowboarden op echte sneeuw op een piste van maarliefst 225 meter! Onze piste is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en mocht je graag willen leren skien of snowboarden van een professionele leraar dan staat onze skischool voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.
Bedrijfsuitje in Rotterdam vanaf 99 per persoon VVC.
Geef dit vooraf aan ons door zodat wij het eten en drinken hierop aanpassen. Bekijk voor meer informatie over hapjes en drankjes tijdens het bedrijfsuitje in Rotterdam onze horeca-pagina. Rotterdam is de grootste havenstad van Europa en heeft ook nog eens het grootste indoor jazzfestival ter wereld het North Sea Jazz Festival. De binnenstad van Rotterdam is erg gezellig met diverse leuke cafétjes en uitgaansgelegenheden. Overdag kunnen er diverse opdrachten worden uitgevoerd in de binnenstad en s avonds kan er goed feest worden. Zo is er altijd wel een ideale plek te vinden om het bedrijfsuitje passend af te sluiten in Rotterdam.

Contacteer ons