Op zoek naar werken op evenementen?

werken op evenementen
 
Hostesswerk Promotion Partners.
Voel jij je helemaal thuis op grote beurzen, congressen en evenementen en lijkt het je leuk om als hostess te werken bij Promotion Partners. tag: hospitality, hostess. by: Hanneke van Diggele. Voel jij je helemaal thuis op beurzen, congressen en evenementen?
Werken op festivals en evenementen Juice Promotions.
Ook zorg je voor tastbare herinneringen aan een merk, door de doelgroep op speciale momenten vast te leggen met fotos. Een bijbaan op de leukste evenementen en festivals. Onze promotors vertellen hier hoe leuk het is om te werken op festivals en evenementen.
Eventure Evenementen Uitzendbureau Werken op Festivals.
Wij regelen het wel. Eventure biedt zekerheid vóór, tijdens en na evenementen. Work hard, play hard. Een gevleugelde uitspraak waar we het helemaal mee eens zijn. Werken op festivals en evenementen is een geweldige ervaring, maar het is niet alleen maar feest.
Werken op festivals en evenementen.
Dit is mogelijk omdat het uitzendbureau een compleet uit de hand gelopen hobby is. Wij doen dit omdat het leuk is en niet omdat wij geld willen verdienen. De twee oprichters staan na tien jaar ook nog steeds te werken op evenementen.
Evenementen Vacatures Monsterboard.
Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. We hebben 793 Evenementen vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl. 793 vacatures gevonden. Informatie over Evenementen banen. Een baan in de evenementenbranche. Evenementen organiseren: een werkveld voor energieke mensen met een flexibele instelling. Belangrijke takken van sport bij het organiseren van evenementen zijn plannen, organiseren en enthousiasmeren. Belangrijke eigenschappen zijn nuchterheid, doorzettingsvermogen, creativiteit, gastvrijheid en oog voor detail. Werken in de evenementenbranche kan bijvoorbeeld als organisator, horecamedewerker, beveiliger, promotiemedewerker, materiaalverhuurder of projectplanner.
GelreDome Vacatures.
Voor werken bij Buitenpoort Catering in de VIP-catering tijdens evenementen, wedstrijden en banqueting activiteiten kan je terecht op de site www.buitenpoort.nl. Wil je als steward werken tijdens de evenementen in GelreDome, neem dan contact op met Event Security Arnhem van Vitesse.
Horeca uitzendbureau voor evenementen, beurzen en congressen: Students 4 Events.
Flexibele horeca bijbaan als r. Op flexibele basis aan de slag. Goed verdienen met een flexibe. Enthousiaste allround horeca m. Horeca medewerkers gezocht voo. Per direct enthousiaste en erv. Horeca knallers gezocht voor e. Meld je nu aan. Horeca uitzendbureau voor evenementen.
evenementen vacatures Randstad Nederland. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Altijd al willen werken op de mooiste evenementen van Nederland? Dat kan via Randstad. Dagelijks zorgen meer dan 2000 medewerkers van Randstad dat events perfect verlopen. Tijdens de evenementen hebben wij vacatures in de horeca, catering of evenementenorganisatie. Ben jij service en klantgericht?
Evenementen en kennisdeling Werken bij Conclusion.
Bij ons krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken hard én genieten ook hard. Om onze stoom af te blazen en de verbinding te blijven zoeken met collegas, opdrachtgevers, toekomstige collegas en andere connecties, organiseren we iedere donderdagmiddag een borrel in onze eigen skybar op de 22ste verdieping van ons hoofdkantoor in Utrecht.

Contacteer ons