Op zoek naar werken op evenementen?

werken op evenementen
 
Evenementen Vacatures Monsterboard.
Monsterboard heeft de meest actuele evenementen vacatures online. Bekijk ze allemaal en solliciteer vandaag nog voor de baan die het beste bij jou past!
Werken bij Dance Tools.
Als je wel eens naar een EDM festival of party bent geweest is de kans groot dat je een van onze verkoopstands hebt gezien. Wie weet heb je zelfs wel eens wat bij ons gekocht. Onze producten wordt namelijk verkocht op heel veel indoor en outdoor events. Bijna elk weekend zijn we wel ergens aanwezig steeds in wisselende opstelling en crew. Wij werken uitsluitend met eigen personeel een team van enthousiaste en unieke meiden en jongens.
Werken op Festivals YOUNG.
10.Na het werken word je opgehaald en is het vervoer terug geregeld. 11.De uren zoals je gewerkt hebt zijn zichtbaar in MIJN YOUNG. 12.Je wordt tijdig betaald en ontvangt digitaal een loonstrook. Klik hier voor inschrijven. Werken op festivals en evenementen! 050 50 106 92. Kom werken bij YOUNG. Schrijf je nu in. Bij de YOUNG ACADEMY groei jij uit tot horeca of promotietopper. Uitblinken kun je leren.
Festivals Evenementen vacatures werk Indeed.nl.
Je bent continu met mensen in gesprek en probeert zo overtuigend mogelijk het verhaal van. Face the Public Maastricht. Zo kun je dagelijks werken voor toffe promotie/demonstratie-acties in winkelcentra supermarkten op beurzen en evenementen maar ook op festivals. Enthousiaste flexibele EVENT medewerkers. Festivals kunnen buiten de regio plaatsvinden. Een flexibele bijbaan je kunt per evenement zelf aangeven of jij beschikbaar bent. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Young Label Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Young Label. Holland Security Group Nijmegen 2 plaatsen. Je werkt op afroep op allerlei evenementen zoals muziek festivals congressen sportevenementen en braderie├źn. 28 dagen geleden vacature opslaan meer.
Werken op festivals en evenementen StudentJob.
Werken op festivals en evenementen. Amsterdam Arnhem Den Bosch Rotterdam Utrecht Recreatief / Sport / Toerisme Horeca / Catering Cateringmedewerker Horeca medewerker Avondwerk Weekendwerk Vakantiewerk Middelbare school MBO HBO Universiteit. Wil jij werken op de gaafste festivals en evenementen? Dan zit je goed bij Number 1. Wij verzorgen de catering in de stadions van Feyenoord en FC Utrecht en staan in de RAI tijdens verschillende beurzen en evenementen. In de zomer kan je bij ons aan de slag op de gaafste festivals denk aan Loveland Awakenings Flying Dutch Mysteryland en Lowlands.
Gemeente Midden-Drenthe Ik wil als verkeersregelaar werken bij evenementen mag dat zomaar? Ik wil als verkeersregelaar werken bij evenementen mag dat zomaar?
Bijvoorbeeld bij evenementen bij het begeleiden van lange hoge en brede transporten en bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersbrigadiers regelen het verkeer op een vaste plaats zoals bij een school. Ik wil als verkeersregelaar werken bij evenementen mag dat zomaar? Bij evenementen zorgen verkeersregelaars ervoor dat het verkeer goed kan doorrijden. Bijvoorbeeld bij concerten optochten en demonstraties. U mag niet zomaar als verkeersregelaar aan de slag. U moet aangesteld zijn door de gemeente. U kunt aangesteld worden voor. een eenmalig evenement of. voor maximaal 12 maanden. Bent u voor maximaal 12 maanden aangesteld? U heeft een aanstellingspas nodig. Wanneer u voor een eenmalig evenement bent aangesteld heeft u geen pasje nodig. De organisatie moet dan een lijst hebben met alle namen.
Evenementen Werken bij Deloitte.
Tijdens de inhousedag die Deloitte in samenwerking met het Nuon Solar Team organiseert krijg je de kans om kennis te maken met onze professionals de cultuur van onze organisatie en doe je ervaring op over werken bij Deloitte. Tijdens de inhousedag op woensdag 28 september in The Edge in Amsterdam vertellen onder andere onze CEO Peter Bommel en andere Deloitters hoe het is om te werken bij Deloitte wat Deloitte allemaal doet voor haar klanten en welke mogelijkheden er zijn voor jou. Enthousiast over Privacy in de digitale wereld en wil je leren van de praktijk? Kom dan naar de Deloitte Privacy Masterclass op 6 Oktober 2016.
Werken op festivals en evenementen? in Breda.
40 uur / week. Vacatures Werken op festivals en evenementen? Betrouwbaar Aanpakker Flexibel inzetbaar. Betrouwbaar Aanpakker Flexibel inzetbaar. Als stagehand help je met opbouwen en afbouwen van diverse feesten festivals en concerten door het hele land. Iedere dienst vertrek je met je hele team richting het evenement om daar met z'n allen verschillende elementen van het event op te bouwen. lossen en laden van vrachtwagens. licht/geluid/video kabels uitrollen bekabelen en kisten rollen. aangeven van materiaal voor de opbouw van podia enz. Helaas iemand was je voor! Wij vragen van jou.
Evenementen Baker Tilly Berk.
Baker Tilly Berk is regelmatig aanwezig op evenementen. Bekijk hier waar je ons kunt ontmoeten!

Contacteer ons