Op zoek naar teamuitje?

teamuitje
 
TEAMUITJE FORTEILAND IJMUIDEN. Teambuilding op een unieke locatie Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.
De unieke locatie gelegen in de havenmond van IJmuiden biedt zeer veel mogelijkheden voor een actief teamuitje. Teamworkactiviteiten adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke teamuitje op forteiland IJmuiden. Een teamuitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag of middagprogramma vanaf 12 350 personen. Bij een teamuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet bij middagprogramma. Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen. Een deel van het teamuitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen powerfan boogschieten katapult bouwen speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.
Teamuitje Gelderland.
Onze instructeurs begeleiden u en zorgen zo voor een onvergetelijk evenement. Bel 0577-401506 of mail naar info @ veluwe-valley.nl Vraag offerte aan. Op zoek naar een origineel teamuitje? Dan ben je bij Veluwe-Valley aan het juiste adres! Op dit evenemententerrein staan 60 activiteiten direct klaar voor gebruik! Door de verschillende activiteiten is er voor jullie teamuitje zeker iets leuks te doen. Veluwe-Valley ligt centraal gelegen in Gelderland en is dus goed te bereiken. Sportief avontuurlijk of fun. Op Veluwe-Valley is alles mogelijk.
Boek je ideale teamuitje bij DoeDenBosch.nl.
Zet in mijn planning. Zet in mijn planning. 1-9 van de 9 uitjes. Een origineel teamuitje in Den Bosch. Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeDenBosch perfect af op het doel van jullie uitje. En natuurlijk op de samenstelling van de groep. Kies een citygame of een culturele of sportieve activiteit. En wacht dat je van een originele combinatie? Steppen Escape room actie en braingames. Ranking your stars Binnendieze leer elkaar echt kennen. Crazy 88 Koe schilderen kom uit je comfort zone en ontdek onvermoede talenten. Natuurlijk kun je voor je teamuitje ook voor een van onze kant en klare arrangementen kiezen.
Teamuitje in de Efteling.
Beleef samen met uw collegas een gezellige dag in de Efteling. Een teamuitje waar écht iedereen van geniet? Neem uw collegas mee naar de Efteling hét park voor jong en oud met attracties voor waaghalzen dagdromers en avonturiers. Een teamuitje in de Efteling is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en evenementen vanaf 100 personen. Dit kan variëren van enkel het parkbezoek tot een geheel verzorgd dagje uit. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze event specialisten. 31 0 416 287 770.
Teamuitje Volendam Teamuitjes Volendam Volendam Events Volendam Events.
Alles in één keer goed geregeld. Een origineel en onvergetelijk teamuitje in Volendam. Op zoek naar een leuk en onvergetelijk teamuitje? Volendam Events biedt talrijke tips en ideeën voor een geslaagd teamuitje in Volendam. Ons complete aanbod bestaat uit vele originele rondleidingen spelprogrammas proeverijen workshops boottochten en andere activiteiten voor teams van 8 tot 400 personen. Profiteer nu van het grootste aanbod teamuitjes in Volendam en bezorg je collegas een onvergetelijk dag. Bekijk nu onze uitjes en laat je inspireren. Ben je op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten? Wat denk je van onze Escape Room?
Teamuitjes in Friesland.
Bekijk alle teamuitjes en de lopende acties. Teamuitje Escaperoom voor grote groepen. Een teamuitje waar het hele team aan mee kan doen De escaperoef. Nieuw in 2017 een escaperoom voor grote groepen. Het speelt zich af in een skûtsje. Schipper Jan en zijn vrouw Sjut zeilen richting Earnewald. Door de harde wind rent het skûtsje uit zijn roer. Het skûtsje raakt de wal en slaat lek. Het water loopt heel snel in het ruim naar binnen en tot overmaat van ramp valt de roefdeur achter hen in het slot.
Boek je ideale teamuitje bij DoeNijmegen.nl.
Hilarisch om te spelen en naar te kijken! Zet in mijn planning. Meer uitjes op de volgende pagina. 1-12 van de 127 uitjes. Een origineel teamuitje in Nijmegen. Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeNijmegen perfect af op jullie team. Zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht per step. Houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is The Phone echt wat voor jullie. Een spannende citygame waarbij je op jacht gaat naar Mister X. Begin je uitje goed met een stevige lunch of sluit af met een lekker diner. En wat je ook kiest wij maken er een topdag van! WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!
Teamuitje Teamuitjes VVC.
VVC in de media. Alle prijzen 0 t/m 25 25 t/m 75 75 t/m 150 Vanaf 150. Ochtend / Middag Avond All Inclusive. 887 reviews 91 / 10. Leer je collegas en jezelf kennen tijdens de spannende en afwisselende teamuitjes van VVC-adventure al vanaf 2850 per persoon. Je kunt kiezen uit meer dan 30 arrangementen waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan. Onze teamuitjes zijn geschikt voor iedereen en bestaan uit meerdere activiteiten. Kies uit een van onze teamuitjes of geef je wensen aan ons door. Wij verzorgen dan een teamuitje op maat. Sorteer op Populariteit Prijs. Meerkamp kies uit 35 indoor outdoor uitjes.
Teamuitje Noord-Holland WegmetdeBaas.nl.
Wat is er leuker dan zo af ten toe een teamuitje in Noord-Holland te doen! WegmetdeBaas is de site voor het zoeken en vinden naar de geschikt teamuitjes in Noord-Holland. Wij hebben de leukste teamuitjes verzameld op 1 site en dus ook de teamuitjes bij uw in de buurt! Van kookworkshops tot quadrijden en van actieve groepsuitjes tot relaxte teamuitjes in. Wat is er leuker dan zo af ten toe een teamuitje in Noord-Holland te doen! WegmetdeBaas is de site voor het zoeken en vinden naar de geschikt teamuitjes in Noord-Holland.

Contacteer ons