Zoeken naar beurs world trade center

beurs world trade center
 
Beursgebouw Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Staal zoon van J.F. In 1986-1987 is op ingenieuze wijze door de hal van het oude beurscomplex heen boven op het dak en evenwijdig aan de Coolsingel een ovaalvormige glazen zeegroene hoogbouw het World Trade Centre gerealiseerd. Het ontwerp van R. Van Erk destijds verbonden aan het bureau Groosman Partners. kaart is aan het laden een ogenblik geduld aub. De kaart kon niet geladen worden activeer Javascript alstublieft! Beursgebouw Beursgebouw 51.920742 4.480491 Beursgebouw.
World Trade Centre Beurs Uitagenda Rotterdam.
World Trade Centre Beurs. voeg toe als favoriet. Het Beurs-World Trade Center Rotterdam is de geperfectioneerde vorm van een multi-tenant gebouw. De 200 huurders waarvan velen internationaal werkend en de uitdagende omgeving maken het gebouw 24 uur per dag tot een bruisend zakencentrum. Het Beurs-WTC biedt een representatieve setting voor bedrijfsvestiging congressen en evenementen. In en rondom het gebouw treft u een grote verscheidenheid aan winkels het Beurs-WTC Business Center het Beurs-WTC Congress Center WTC Club Rotterdam en de WTC Art Gallery. Wil je je favorieten opslaan?
Facebook.
Beursgebouw Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Staal zoon van J.F. In 1986-1987 is op ingenieuze wijze door de hal van het oude beurscomplex heen boven op het dak en evenwijdig aan de Coolsingel een ovaalvormige glazen zeegroene hoogbouw het World Trade Centre gerealiseerd. Het ontwerp van R. Van Erk destijds verbonden aan het bureau Groosman Partners. kaart is aan het laden een ogenblik geduld aub. De kaart kon niet geladen worden activeer Javascript alstublieft! Beursgebouw 51.920742 4.480491 Beursgebouw. LAAT EEN REACTIE ACHTER Annuleer reactie. Please enter your comment! Please enter your name here.
WTC Amsterdam.
World Trade Center Amsterdam is een bedrijfsverzamelgebouw met 125.000 m2 aan kantoorruimte gelegen in het centrum van de Amsterdamse Zuidas. In het WTC Amsterdam zijn meer dan 300 bedrijven gehuisvest met 23 verschillende nationaliteiten. Zuidas is veel meer dan een verzameling kantoren. Het is een plek met wereldlijke allure en biedt tegelijkertijd de geborgenheid van een dorp. Daarom willen mensen hier wonen werken en leven. Alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand. Leer meer over onze horeca en winkels. In het WTC Amsterdam valt altijd wat te beleven.
World Trade Center RotterdamRotterdam Kantoor Huur6000 m2.
World Trade Center Rotterdam. Contactpersoon Interesse in dit object. Kantoren van 250 m 2.000 m. 6.000 m 30 m 6.000 m. World Trade Center Rotterdam. World Trade Center Rotterdam is het epicentrum voor het internationale bedrijfsleven in de regio Rotterdam. De specifieke kwaliteiten van het gebouw de vele faciliteiten en het wereldwijd succesvolle WTC-concept maken WTC-Rotterdam tot een uitdagende omgeving. Een bruisend zakencentrum in het centrum van Rotterdam waar bedrijven 24 uur per dag actief zijn en spraakmakende zakelijke evenementen plaatsvinden. WTC biedt kantoorgebruikers uiteenlopende mogelijkheden voor het huren van een adequate werkplek. Zo kunt u kiezen voor kantoorruimte in de monumentale laagbouw van het complex of voor kantoorruimte in de kantoortoren die o.a.
Beurs World Trade Center Rotterdam Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Het World Trade Center gezien vanaf de Coolsingel. De Beurs in 1840. Het Beurs-World Trade Center Beurs-WTC Rotterdam ligt aan de Coolsingel en het Beursplein in het centrum van Rotterdam dicht bij de Koopgoot. Het is een zakelijk centrum in Rotterdam met circa 200 kantoren. Het gebouw is 93 meter hoog. De geschiedenis van Beurs-WTC gaat terug tot 1598 het jaar waarin de eerste Rotterdamse Beurs werd opgericht. De opzet van deze Beurs bleek uitermate succesvol. Ruimtegebrek leidde tot de stichting van grotere beursgebouwen. Zo werd in 1635 het beursgebouw De Beurs opgericht aan de Noordblaak nabij de Gapersbrug.
Veiligheidscontrole nodig.
Hotels nabij Beurs World Trade Center Rotterdam Nederland Rotterdam Hotel Gids.
Expedia.nl Hotels Nederland Hotels in Rotterdam. Hotels in de buurt van Beurs World Trade Center Rotterdam. De populairste hotels in de buurt van Beurs World Trade Center. Holiday Inn Express Rotterdam Central Station. Weena 121 Rotterdam Kaart. 43 / 5 752 beoordelingen. Hip hotel in het centrum. Ideaal gelegen bij centraal station en centrum. Redelijk hip ingericht en fijne kamers 3 personen. Dit hotel ligt in Centrum binnen 10 minuten lopen van Holland Casino Rotterdam en De Koopgoot.

Contacteer ons