Zoeken naar beurs world trade center

beurs world trade center
 
RealNext Kantoor te Huur: Beursplein 37 3011 AA Rotterdam.
World Trade Center Rotterdam is zeer centraal gelegen in het dynamische centrum van Rotterdam. Door deze ligging bevindt het gebouw zich te midden van alle centrumvoorzieningen waaronder winkels, restaurants, horeca gelegenheden, banken, et cetera. Het object is gelegen aan de Coolsingel, de centrale verkeersader van de binnenstad, direct naast de winkelpassage Beurstraverse Koopgoot en metrostation Beurs.
Beurs-WTC verkocht Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Quote. Alarm. Dossier. Pijlen. Ne
Het World Trade Center op het Beursplein in Rotterdam. De verkoop van Beurs-World Trade Center WTC in Rotterdam aan vermogensbeheerder Bouwinvest Real Estate Investment Management is rond. Met de deal is 1355, miljoen euro gemoeid. Gert Onnink 23-12-14, 1507: Laatste update: 04-03-16, 0959.: M 0 M 0. Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. De verkoop zal bij Beurs-WTC ongeveer 25 van de 45 banen gaan kosten. Dat heeft het bedrijf eerder al bevestigd. Het complex biedt in hartje Rotterdam onderdak aan ruim 240 bedrijven. Met de verkoop van Beurs WTC in hartje Rotterdam aan de Amsterdamse vermogensbeheerder Bouwinvest komt er een einde aan een lange periode waarin de gemeente Rotterdam nauw verbonden was aan de Beurs in de stad.
Hotels Beurs World Trade Center, Rotterdam Expedia.nl.
Hotels in Beurs World Trade Center Hotels in Beurs World Trade Center, huidige pagina. Topdeals vandaag in Beurs World Trade Center. Alle hotels in Beurs World Trade Center weergeven. De populairste hotels in de buurt van Beurs World Trade Center.
World Trade Center Utrecht.
Meeting area WTC Utrecht biedt diverse flexibele en representatieve vergader en congresruimtes aan. Optimale bereikbaarheid Snelste manier om bij WTC Utrecht te komen. Omgeving CU2030 Een groots, levendig en modern stadsplein met in het hart WTC Utrecht. Stad Utrecht Historische binnenstad en een dynamisch zakencentrum.
Beurs World Trade Center Rotterdam, Nederland Beoordelingen.
Beurs World Trade Center Beoordelingen, Rotterdam. Wat te doen in Rotterdam. Beurs World Trade Center. Beurs World Trade Center. Is dit uw bedrijf? 40 van 197 dingen om te doen in Rotterdam. Bezienswaardigheden bijzondere plaatsen, Bezienswaardigheden en monumenten. Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam, Nederland.
Beursgebouw Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Stracké, dat nog uit de oude beurs aan de Blaak afkomstig is. Om aan de groeiende behoefte aan kantoorruimte te kunnen voorzien werd direct na de oorlog de gevel aan het Rodezand uitgebreid met twee bouwlagen in cementsteen. In de jaren zestig werden de overige kantoorvleugels uitgebreid met één bouwlaag en zijn de meeste winkelpuien op de begane grond gewijzigd naar ontwerp van architect A. Staal, zoon van J.F. In 1986-1987 is op ingenieuze wijze, door de hal van het oude beurscomplex heen, boven op het dak en evenwijdig aan de Coolsingel een ovaalvormige glazen zeegroene hoogbouw, het World Trade Centre, gerealiseerd. Het ontwerp van R. Van Erk, destijds verbonden aan het bureau Groosman Partners. Handel en kantoor. Word Trade Center.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Beurzen en evenementen WTC Expo. Beurzen en evenementen WTC Expo.
Hotel en Restaurant. Route en parkeren. Werken bij WTC Expo. World Trade Center Leeuwarden. Beurzen en evenementen. Hotel en Restaurant. Route en parkeren. Inhouse catering service. Hotel en Restaurant. Route en parkeren. Werken bij WTC Expo. World Trade Center Leeuwarden.
World Trade Centre Beurs Uitagenda Rotterdam.
Home Locaties World Trade Centre Beurs. World Trade Centre Beurs. voeg toe als favoriet. Het Beurs-World Trade Center Rotterdam is de geperfectioneerde vorm van een multi-tenant gebouw. De 200 huurders waarvan velen internationaal werkend en de uitdagende omgeving maken het gebouw 24 uur per dag tot een bruisend zakencentrum.

Contacteer ons